Başkan Toltar Muhtarlar İle Bir Araya Geldi

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda, belediye hizmetleri hakkında bilgi verip muhtarların taleplerini dinledi. Dilovası Belediyesi Toplantı salonunda ger

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, mahalle muhtarları ile yaptığı toplantıda, belediye hizmetleri hakkında bilgi verip muhtarların taleplerini dinledi.
Dilovası Belediyesi Toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya, Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi, Mahalle Muhtarları, Dilovası Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri katıldı. 12 Mahalle muhtarıyla başkanlık toplantı salonunda bir araya gelen Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ayrım yapmadan her mahalleye eşit hizmeti götürme gayreti içinde olduklarını belirterek, muhtarlardan mahallelerin sorunlarının tespitinde yardım istedi. Dilovası Belediyesi´nin yapacağı proje ve çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Başkan Toltar, "Her mahallemize öncelikli ihtiyaçlara göre hizmetlerimizi ayrım gözetmeksizin götürüyoruz. Amacımız her mahallesi yaşanabilir daha güzel Dilovası´nı oluşturmak" dedi.
Sözlerine devam eden Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Belediye olarak halkımızın huzurunu ve refah seviyesini yükseltmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Türkiye´de istikrar ve güvenin artık önemli öğeler olduğunu toplumun her kesimi biliyor. Bu sebepten dolayı her kesim yaptığımız hizmetleri destekliyor. Biz halkımızın boynunu öne eğecek ne bir ihmalimiz ne de bir yanlışımız olmuştur. Halkımıza verdiğimiz sözleri hep tuttuk, bundan sonra da tutacağız. Muhtarlara sosyal taraf olarak değil, her zaman sosyal ortak anlayışı ile bakıyoruz. Muhtarlarımıza çok büyük önem vermekteyiz, onlar bizim gözümüz, kulağımız. Sorunları, istekleri en iyi bilen onlardır. Belediye olarak muhtarlarımıza elimizden gelen desteği sağılıyoruz" dedi.
Başkan Toltar, ilçenin sıkıntı, sorun ve taleplerini birinci ağızdan öğrenmek için sürekli olarak muhtarlar ile bir araya geleceğini de belirtti.
Gerçekleştirilen toplantının faydalı bir toplantı olduğunu belirten Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ise, "Dilovası´nı gerçekte yaşanılabilir bir ilçe yapmak için belediye başkanımızı ve muhtarlarımızı bizlerinde üzerine düşen ne görev varsa bizde 5 yıl boyunca hizmet etmeye çalışacağız. Bizler her zaman teşkilatlar olarak belediye başkanımızın yanındayız, hizmetindeyiz el ele, kol kola üzerimize düşen her görevi layıkıyla yapacağına inanıyorum. Belediye başkanımız da bu 7 aylık döneminde yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
(KÜ)

28.10.2014 12:20:16 TSI

Google+ WhatsApp