Başkan Memduh Büyükkılıç

Başkan Memduh Büyükkılıç Gülük Halkı Ve Esnafı İle

Başkan Memduh Büyükkılıç Gülük Halkı Ve Esnafı İle

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gülük Mahallesinde Cuma namazı sonrası vatandaşlar ile sohbet etti. belediye çalışmaları hakkında memnuniyetlerini sordu. Gülük Mahallesinde gerçekleştirilen etkinliğe Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami KADIOĞLU, Belediye Meclis üyeleri, daire müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı.
Kaldırım ve yol çalışmaları yerinde denetledi...
Gülük mahallesinde bulunan esnafları gezerek belediye çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Memduh Büyükkılıç, Gülük semtlerinde halk ve esnaf ile sohbet ederek yapımı tamamlanan bazalt taşlı kaldırım ve cadde alanlarını gezdi.burada faaliyete gecen melikgazi çarşısını gezdi . Çarşıda bulunan 51 esnafa hayırlı olmasını dileyerek sıkıntıları olup olmadığını sordu.Her zaman elimizden gelen yardımda bulunacağız dedi.
Melikgazili olmanın farkını yaşıyor.
Başkan Büyükkılıç ” Semtleri gezerek hem belediye çalışmalarını yakından takip ediyor hem de bölge halkı ile sohbet etme imkânı buluyorum. Bugün Gülük mahallesini gezerek esnaf ile sohbet ettik. Gülük eski bir semt olmasına rağmen kentsel dönüşüm ile yenilenen bir mahallemizdir. Mahalle daha çok iş merkezli ve esnaf ağırlı olup belediye olarak Gülük Cami ve çevresini tarihe doku içerisinde yeniden düzenleyeceğiz. Gülük hamamını onarıyoruz. Gülük Camisi Çeşmesinden yeniden su akmasını sağlıyoruz. Belediyemizce yapılan yatırımlar ile şehir merkezine yakışır hale getireceğiz. Kayseri kültür Yolu Projesine katkı sağlayacağız. Gülük Mahallesi Melikgazi’nin diğer bölgelerinde olduğu gibi Melikgazili olmanın farkını yaşıyor.” dedi.
Gülük Hamamı ve Çeşmesi
Mahalle halkı ve esnafları ile sohbet eden Başkan Memduh Büyükkılıç’’a gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı teşekkür ettiler, Başkan Memduh Büyükkılıç, vatandaşlara ve esnaflara aşure ikramında da bulundu.

Google+ WhatsApp