Başkan Gülcüoğlu Çim Biçiyor Yol Süpürüyor

'marka Belediyecilik' Parolasıyla Yola Çıkan Başkan Gülcüoğlu Çim Biçiyor Yol Süpürüyor

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu “Marka Belediyecilik” parolasıyla çıkılan yolda çim biçiyor, yol süpürüyor, peyzaj yapıyor yetmiyor her gün yüzlerce Bünyanlı ile buluşup günlük 500 kilometreyi aşkın yol kat ediyor.
Marka Belediyecilik parolasıyla yola çıkan ve bu doğrultuda dur durak bilmeden çalışan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu hizmetleri ve mütevazı duruşuyla herkesin takdirini topluyor. Kısa sürede geçmişin ağır borç yükünü omuzlarından atan ve dev projeleri bir bir hayat geçiren Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, çıkılan yolda yorulmak nedir bilmeden çalışıyor.
Bünyan doğal gaz projesi, Bünyan içme suyu projesi, yeni sosyal donatı alanları alt ve üst yapıda atılan adımlar ve yapılan yatırımlar ile Bünyan’ı yeniden bir cazibe merkezi haline getirme yolunda ilerleyen Başkan Şinasi Gülcüoğlu halk ile iç içe bir yönetim anlayışı ile de tabuları yıkıyor.
Yapılan her hizmeti yerinde inceleyen Başkan Şinasi Gülcüoğlu bununla da kalmıyor her fırsatta işin içine dâhil olarak yol süpürüyor, ot temizliyor, parklarda peyzaj düzenlemesi yapıyor. Her gün nerdeyse 44 mahallede Bünyanlılarla bir araya gelen Başkan Şinasi Gülcüoğlu çocuklarla oyun oynuyor, şakalaşıyor, yapılan çalışmaları paylaşıp vatandaşların isteklerini dinliyor. İlçede vatandaşları mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Şinasi Gülcüoğlu acı günlerinde de hep Bünyanlıların yanında oluyor. Cenazelere katılıyor nişan ve düğünlerde hemşehrilerinin yanında oluyor.
Yapılan hizmetler, güler yüzü ve mütevazı kişiliği ile Bünyanlıların sevgisini kazana Başkan Şinasi Gülcüoğlu her gün makamında kendisini ziyarete gelen yüzlerce vatandaşla bir araya geliyor.
Duruşu ile herkesin takdirini kazanan ve duasını alan Başkan Şinasi Gülcüoğlu yeni bir Bünyan inşa etme yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Google+ WhatsApp