Başkan Gözbaşı: “Bize düştü diyenleri utandıracağız

Başkan Gözbaşı: “Bize düştü diyenleri utandıracağız

Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, “Biz Kayseri’yiz. Bize düştü gözüyle bakanları utandıracağız. Bizim için ölüm kalım maçıydı, ölmedik, kaldık” dedi.

Başkan Gözbaşı, resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Biz Kayseriyiz. Bize düştü gözüyle bakanları utandıracağız. Yüreğiyle oynayan tüm futbolcularımı kutluyorum. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim için ölüm kalım maçıydı. Ölmedik, kaldık. Gemi su alıyordu, suyu hızla tahliye ettik. Puanımızı 10'a çıkardık ve düşme hattının hemen üstündeki takımla aradaki puan farkını 2’ye indirdik” paylaşımı yaptı.

Maçın değerlendirmesini de yapan ve eksikleri dile getiren Başkan Gözbaşı,  “Ancak şu bir gerçek ki savunmada ciddi hatalar yapıyoruz, bu hataları azaltmamız gerekiyor. Bu maç geride kaldı şimdi önümüzde Gaziantep deplasmanı var. Bu maçta alınacak 3 puan Kayserispor’un yeniden doğuşu anlamına gelecek. Şu andan itibaren bu maça odaklandık. Ligde kalacağız, inanıyorum. Buradan özellikle 90 dakika futbolcuları ateşleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum, 3 puanı bugün ameliyat olan Nurettin'imize hediye ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Kaynak:Haber Merkezi

Google+ WhatsApp