Başkan Eroğlu Çam Fidanı Dikti

Başkan Eroğlu Çam Fidanı Dikti

Kayseri’nin Sarız İlçe Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu, Karayurt Mahallesinde çam fidanlarını toprakla buluşturdu. Başkan Eroğlu,Karayurt Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Özkan ile birlikte kendi elleriyle çam fidanı dikti.
Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Karayut Mahallesi’nde düzenlenen çam fidanı dikme programı mahalle sakinleriyle birlikte gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu’da Karayurt Mahallesinde, muhtelif alanlara çam fidanı dikilmesine yardım etti. Yanında belediye meclis üyeleri ve vatandaşlarında olduğu bir ortamda Karayutlular Dernek Başkanı Özkan ile birlikte fidanların yerini kazarak çam fidanını yerleştirdiler. Daha sonra belediye meclis üyeleri de çam fidanlarının dikilmesine yardımcı oldular.
Başkan Eroğlu yaptığı açıklamada, “İlçemiz yeşillikler içinde ama yaşanabilir mekânlarımızın, şehirlerimizin iç kısımlarında da yeşillikler bol olması lazım ki insanlarımız yaşadığı mekânlarda bu yeşilliklerden faydalanabilsin. Park ve bahçelerimizi de oluştururken bu kriterleri göz önünde bulunduracağız” dedi.

Google+ WhatsApp