Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu’nun yeni yıl mesajı

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu’nun yeni yıl mesajı

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, yeni umutlar ve heyecanlarla karşılanan 2020 yılının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesi temennisinde bulundu.

 

2023 yılının heyecanı ve şevki ile 2019 yılının cazibe merkezi Melikgazi’nin hizmet dolu yıllarından biri olduğunu belirten Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, Melikgazi'de 2023 yılının heyecanı ve şevki ile daha da ileriye götürecek projelerin temellerinin atıldığını altyapıda, şehircilikte, kentsel dönüşümde, kültürde, sanatta, sağlık ve sporda büyük yatırımların ilçeyi adeta kuşattığını kaydetti.

 

Gelecek Kuşaklara Anadolu Mirası Olarak

Restorasyon projeleri ile tarihi eserleri sahiplenilerek gelecek kuşaklara Anadolu mirası olarak bırakıldığını ifade eden

Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu, mesajında şunları söyledi:

”2019 yılında yaptığımız çalışmalarla, gerçekleştirdiğimiz köklü değişim ve dönüşüm hamleleriyle Melikgazi Anadolu’da örnek ve referans belediye gösterilmektedir. Alt yapı, imar ve fen işleri gibi fiziki belediyecilik anlayışından öte sosyal belediyeciliği de ön plana alarak şeffaf ve adaletli bir hizmet anlayışıyla şehrimiz için gerekli olan her şeyi yapmaya devam ediyoruz. 2019 yılında önemli sosyal ve fiziki çalışmaları hayata geçirmenin mutluluğunu yaşarken; 2020 yılında da şehrimizin ihtiyaç duyduğu yatırımları hemşerilerimizin desteği ile yapmaya devam edeceğiz. Nice sağlıklı, huzurlu yıllar dilerim”

Google+ WhatsApp