Başkan Dr. Mehduh Büyükkılıç Kayseri Mevye Ve Sebzeciler Komisyoncular Derneğini Ziyaret Etti

Kayseri sebze ve meyvenin kalitesine önem veriyor… Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, KAYSERİ MEVYE VE SEBZECİLER KOMİSYONCULAR DERNEĞİ’Nİ ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldı ve HAL ESNAFINI gezerek sohbet etti.

Kurum ve kuruluşlar ile işbirliği ve koordinasyon hizmet kalitesini…

         Melikgazi Belediyesi belediye çalışmalarında kamu ve özel kurum ve kuruluşlar ile her zaman işbirliği ve koordinasyon içerisinde yatırım ve hizmetleri gerçekleştirdiklerini bununda hizmetin kalitesini artırdığını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç İlçe sınırları içerisinde her hafta 29 ayrı semtte Semt Pazar yeri kurulmaktadır. Semt Pazar yerine yoğun bir talip vardır. Dolayısı ile bu semt pazaryerlerinde satışa sunulan sebze meyvenin esas geliş merkezi olan Kayseri hal esnafını gezerek sohbet ettik. Çalışmaları hakkında istişare de bulunduk. Dernek Yöneticileri ile bir araya gelerek belediye işbirliği hakkında konuştuk. Burada amacımız Kayseri halkının sebze ve meyvenin kalitelisini daha ucuza nasıl alır? konusunu ele almakdedi.

   Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi şehrinde son 2 ayda market açılışlarında  da büyük artış olduğunu ve bu marketlerde satışa sunulan sebze ve meyvelerin büyük bir Pazar oluşturduğunu sözlerine ekledi.

Google+ WhatsApp