Başkan Dişli´ye Anneler´den Teşekkür

Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´nün bu yıl ikincisini düzenlediği "Çocuklar Okula Anneler Havuza"adlı projesinde kayıt yaptıran 400 anne yüzmeye başladı. Adapazarı Belediyesi

Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´nün bu yıl ikincisini düzenlediği "Çocuklar Okula Anneler Havuza"adlı projesinde kayıt yaptıran 400 anne yüzmeye başladı.
Adapazarı Belediyesi Yaz Tatili döneminde çocuklara yönelik başlattığı" Yaz Okulu Yüzme Kursu"ndan sonra kış döneminde de anneler için "Çocuklar Okula Anneler Havuza"adlı projesini bu dönem de uyguluyor. Adapazarı Belediyesi´nin anneler için açmış olduğu kursa gitmek isteyen anneler kayıtlarını yaptırarak Sakarya Olimpik Yüzme Havuzu´nda kursa başladılar.
Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, "3 yıldır çocuklara yönelik başlattığımız yüzme kursuyla bu yılla birlikte yaklaşık 3 bin kişi yüzme öğrendi. Geçen yıl farklı bir proje düşünerek bu kez `Çocuklar Okula Anneler Havuza´ adlı projeyi başlattık. Annelerin de spordan uzak kalmamaları ve sağlıklı bir yaşam sürmeleri için bu yılda yüzme kurslarına start verdik" dedi. Yüzme kursuna giden Annelerden Seniye Amasyalı, "Böyle güzel bir imkanı kadınlara sunan Başkan Dişli´ye teşekkür ediyoruz" dedi.
(RŞ)

27.10.2014 12:36:49 TSI

Google+ WhatsApp