Başkan Çolakbayrakdar Direksiyon Başında

Başkan Çolakbayrakdar Direksiyon Başında

Başkan Çolakbayrakdar Direksiyon Başında

Taksi duraklarını ziyaret ederek esnafla bir araya gelen Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, ziyaret sonunda bir ticari takside kısa süreli sürücülük yaptı.
Esnaf gruplarıyla bir araya gelmeye özen gösteren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar bu kez taksici esnafı ziyaret etti. Başkan Çolakbayrakdar’a Kocasinan Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Bulu ve Kayseri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Ateş eşlik etti. Taksicilerle görüş alışverişinde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, taksici esnafı rahat ettirebilmek adına yeni düzenlemeler yapacaklarını ifade etti. Durak ve taksicilerin sorunlarının giderilmesi noktasında belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını keydeden Başkan Çolakbayrakdar, “Kayseri merkezde çalışmakta olan 850 tane ticari taksi mevcut. İnşallah belirli duraklardan başlayarak duraklarımızı, esnafımızın daha rahat edebileceği, daha fonksiyonel, metrekaresi daha büyük ve esnafın ihtiyaçlarına cevap verebilir niteliğe kavuşturacağız. Zaman içerisinde ihtiyacı olan bütün duraklarımızı yenileyeceğiz, yeni bir forma sokacağız.” diye konuştu.
Taksici esnafının sosyal yaşamı geliştirmedeki rolüne değinen Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şöyle tamamladı:
“Sizler toplumun her kesimine hizmet veriyor ve yüz yüze iletişime geçiyorsunuz. Bu yüzden mesleki hizmetiniz kadar, sosyal sorumluluk bilincinde olmanız da önemli. Bu sebeple ilçe hakkında temel bilgileri doğru vermelisiniz. Bu noktada sizlere önemli görevler düşüyor.”
Kayseri Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Ateş ise Başkan Çolakbayrakdar’a ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Kocasinan bölgesinde yapılan çalışmaların kendilerine mutluluk verdiğini ifade eden Ateş, Başkan Çolakbayrakdar’ın kendilerini yalnız bırakmadığını ve tüm önerilerini dikkatle dinleyip değerlendirdiğini dile getirdi.
Başkan Çolakbayrakdar, esnafla sohbeti ve görüş alışverişinin ardından ticari taksiyle ilçe turuna çıktı. Ancak bu sefer direksiyonda Başkan Çolakbayrakdar, yolcu koltuğunda ise Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ali Ateş vardı. Başkan Çolakbayrakdar’ın ticari taksi şoförlüğü de işin ustalarından tam not aldı. Başkan Çolakbayrakdar’ın ziyareti, ilçe turunun ardından hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Google+ WhatsApp