Başkan Cabbar 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Etkinliğine Katıldı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle düzenlenen programa katılan Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar İlçemiz kadınları ile bir araya gelerek günlerini tebrik etti.

Programı ziyaret ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Cabbar “Tarihimizde olduğu gibi kadınlarımız emekleri, gayretleri ve sevgileriyle insanlığın içindeki umudu yeşertmeyi başarabilmişlerdir. Özellikle de anne oluşlarıyla da en büyük saygıyı hak eden kadınlarımız bizlerin en büyük veli nimetidir. Bizler kadınlarımızı sadece bir günde değil, bütün zamanlarda kıymetlerini bilmeli onların hayat mücadelelerinde her daim destekçileri olmak zorundayız” diyerek hem kadınlar günü münasebetiyle hem de doğum günü olması nedeniyle eşi Perihan Hanıma çiçek takdim etti.

Develi Belediye personeli de üzerinde Başkan Cabbar’ın tebrik mesajı bulunan karanfilleri de İlçemiz kadınlarına dağıtarak Başkan Cabbar’ın tebrik mesajını ilettiler. Özellikle hastanede çalışan personele çiçek takdim eden Belediye personeli iş yerlerinde ve caddelerdeki kadınlara da karanfil hediye ederek 8 Mart Dünya Kadınlar Günü tebrikinde bulundu.

Google+ WhatsApp