Başkan Büyükkılıç Öğretmenle Buluştu

Başkan Büyükkılıç Öğretmenle Buluştu

Besime Özderici İlk Okul Müdürü Sabahattin Durna, Okul aile birliliği başkanı, aile birliği üyeleri ve öğretmenler ile bir grup öğrenci; Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’a nezaket ziyaretinde bulunarak okullarına yapılan hizmet ve yatırımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Besime Özderici İlk Okul Müdürü Sabahattin Durna, Melikgazi Belediyesince okulumuza yapılan hizmetlerden dolayı başta öğrenciler, velilerimiz ve okul yöneticileri adına teşekkür ettiklerini çünkü eğitim kurumlarında temiz çevre, bakımlı mekanlar, pırıl pırıl sınıfları ile eğitime katkı sağladığını ve öğrenme kabiliyetini artırdığını kaydetti.


Besime Özderici İlk Okulunu teknik ekibi ile ziyarette bulunduklarını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç “Melikgazi Belediyesi olarak mahalle gezilerinde okulları ziyarete bulunuyoruz. Bu okulumuza yaptığımız ziyarette okuldaki eksiklikleri ve yapılması gerekenleri gördük ve inceledik. Sonra da yapılması gereken hizmetleri yerine getirdik. Amaç çocuklarımız başta olmak üzere eğitim alanlarını nezih ortamlarda yapılmasını sağlamaktır. Melikgazi’ye ve Melikgazililere yakışır eğitim yuvaları oluşturmaktır. Besime Özderici ilk Okulu'nda birçok çalışmayı gerçekleştirdik. Yapılan yatırım ve hizmetler hem eğitimciler hem de öğrenciler için bir bütünlük oluşturdu” dedi.


Eğitime ve Öğretime yapılan hizmet ve yatırımların aslında geleceğe yapılan yatırım olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye olarak eğitim kurumlarına yatırım ve hizmetlerin artırılarak devam edeceğini sözlerine ekledi.


Alpaslan Mahalle Muhtarı Fatih Çalışkan’ında hazır bulunduğu Ziyarette Besime Özderici ilk Okulu öğrencileri Başkan Memduh Büyükkılıç'a hizmetlerden ve eğitime verdiği önemden dolayı Teşekkür ederek buket çiçek hediye ettiler.

Google+ WhatsApp