BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ ESNAFIN YANINDA

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ ESNAFIN YANINDA

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni kontrollü normalleşme sürecinde esnafları ziyaret ederek, maske, mesafe ve temizlik konusunda hatırlatmalarda bulundu. Başkan Büyükkılıç, Yeraltı Çarşısı’nda Büyükşehir Belediyesi’nce yürütülen teknik yenileme çalışmalarını incelerken, esnaf ve vatandaşların istek ve önerilerine de duyarsız kalmadı.

İlk olarak Cumhuriyet Meydanı Yeraltı Çarşısı’ndaki esnafları ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Yeraltı Çarşısı Dernek Başkanı Gökhan Gülen’den çarşı hakkında bilgiler aldı. Esnafların sorunlarını ve taleplerini yerinde dinlemek için sık sık esnaf ziyaretleri yapan Başkan Büyükkılıç, Yeraltı Çarşısı’ndaki esnafları ziyaretinde hem hayırlı işler ve bol kazançlar temennisinde bulundu hem de onların istek ve taleplerini dinledi. Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi’nce yürütülen teknik yenileme çalışmalarını da yerinde gördü.

Pandemi tedbirlerini de yerinde inceleyen Başkan Büyükkılıç esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik konusunda bir kez daha hatırlatmalarda bulunarak kurallara uyan vatandaşlara ve esnaflara teşekkür etti. Ayrıca ziyaret sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Büyükkılıç, 13 yaşındaki bir çocuğa da mont hediye ederek, elleriyle montu giydirdi.

YÖRESEL ÜRÜNLER FUARI’NDA STANTLARI GEZDİ

Başkan Büyükkılıç, daha sonra koronavirüs tedbirleri kapsamında Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı’na kurulan Yöresel Ürünler Fuarı’nı ziyaret etti. Sun Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Saçmacı’dan fuar ile ilgili bilgiler alan Başkan Büyükkılıç, farklı şehirlerin meşhur ürünlerinin olduğu stantları gezerek, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

DOKTOR BAŞKANDAN ‘KURALLARA UYALIM’ ÇAĞRISI

Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, “Buradaki esnaflarımızı ziyaret edip, bir bakıma maske, mesafe ve temizlik konusundaki hassasiyetimizi hatırlatarak uyarılarda bulunduk. Aynı zamanda yerinde görelim istedik. Dikkat etmeliyiz, kırmızıya daha yakın olduğumuzu unutmamalıyız, ihmale gelmez, turuncuyu koruyalım, sonra sararıp, maviye dönelim. Kırmızı dikkat diyor, tehlike diyor. Kurallara uymakla, ev ziyaretlerini, komşu ziyaretlerini yapmamakla, gençlerimizin daha dikkatli olmasıyla, toplu yerlerde bulunmayarak, maske, mesafe ve temizlikle sarıya ve maviye döneriz” diye konuştu.

Büyükkılıç, Cumartesi günü yasağın kalktığını hatırlatarak, Erciyes Kayak Merkezi’nde yoğunlaşmayı önlemek için bir dizi önlem ve tedbirler alınacağını, nezaket kuralları içerisinde gereksiz kalabalıklaşmalara karşı vatandaşlara uyarılarda bulunacaklarını ifade etti.

Google+ WhatsApp