Başkan Büyükkılıç

Başkan Büyükkılıç Alpaslan Mahalle Halkı İle Buluştu

Başkan Büyükkılıç Alpaslan Mahalle Halkı İle Buluştu

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Alpaslan mahallesinde yer alan Bahçelievler camisinde Cuma namazı sonrası vatandaşlar ile sohbet ederek, esnaf ziyaretinde bulundu.
Alpaslan mahallesi gezisine Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı. Alpaslan Mahallesinde bulunan esnafları gezerek belediye çalışmaları hakkında sohbet eden, ziyaret ettiği manav dükkanında kendisine ikram edilen meyvelerden yiyerek, meyve satın alıp vatandaşlara ikramda bulunan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Hastanesini de gezerek, hasta yakınları ile sohbet etti ve hastalara acil şifalar diledi.
Alpaslan mahallesinde gezerken vatandaşların ve esnafların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi; ”Her hafta bir mahalleyi gezerek yapılan çalışmalar ile yapılması gerekenleri tespit etmek için ekip olarak geziyoruz. Belediye Başkan yardımcıları ve Fen, İmar, Park ve Bahçe, Zabıta ile Veteriner ekiplerinin katıldığı bu mahalle gezileri son derece faydalı olmaktadır. Semtleri gezerek hem belediye çalışmalarını yakından takip ediyor hem de bölge halkı ile sohbet etme imkanı buluyorum. Bugün Alpaslan mahallesini gezerek esnaf ile sohbet ettik. Esnaflarımızın sorun ve dileklerini dinledik. Manav, fırın ve eczaneler ile lokanta ve çiçekçileri gezdik. Halkın yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. Bu bizi mutlu ediyor çünkü yapılan yatırım ve hizmetlerin memnuniyetini gösteriyor."

Google+ WhatsApp