Başkan Altepe´den Bursalı Firmalara Destek

Antalya´da düzenlenen meyvecilik fuarına katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursalı firmaların stantlarını gezerek gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bu yıl ikinc

Antalya´da düzenlenen meyvecilik fuarına katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursalı firmaların stantlarını gezerek gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Bu yıl ikincisi düzenlenen `Frutech Meyve Yetiştiriciliği ve Teknolojileri Fuarı´, Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi´nde açıldı. Marmara Belediyeler Birliği (MBB) toplantısı için geldiği Antalya´da meyvecilik fuarını da gezen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursalı firmaların stantlarını tek tek ziyaret ederek, kendisine ikram edilen ürünlerden tattı. Her şeyin en iyisinin Bursa´da yetiştiğini, verimli tarım arazilerinde yetişen meyve ürünlerinin tat itibariyle diğerlerinden kolayca ayrıldığını belirten Başkan Altepe, "Meyveciliğin Bursa´da gelişmesi, tesisleşmenin sağlanması ve üreticinin kazanması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Artık belediyeler hayatın her alanında. Bu fuar da, yeni pazarların bulunması ve fırsatların değerlendirilmesi için ideal. Bunun için buradayız" dedi.
Fuarda tarımla ilgili bir sempozyuma da iştirak eden Başkan Altepe, Bursa´da tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi adına yapılan çalışmalar hakkında sektör temsilcilerini bilgilendirdi.
Bursa İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü´nün partnerliğinde gerçekleşen fuara, Antalya İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık Müdürlüğü de lojistik destek sağladı. Türkiye´nin farklı illerinden 85 katılımcı ile açılan fuarda, Bursa ve Antalya İl Gıda ve Hayvancılık müdürlükleri stantlar kurdu.
(MŞ)

24.10.2014 11:40:15 TSI

Google+ WhatsApp