Başbakan Yıldırım partisinin Konya İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuştu.

“Türkiye büyüdükçe hedeflerimiz de büyüyor”

Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Konya İl Başkanlığınca, Selçuklu Kongre Merkezi'nde düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Başbakan Yıldırım, sözlerine "Manevi iklimiyle yüzyıllardır gönüller şehri olan Konya'nın dört bir yanına, bütün vatandaşlarımıza buradan, bu muazzam salondan selamlar gönderiyorum." diyerek başladı.

İki ay önce 18 Ağustos'ta Konya'da olduklarını ve Konya Yüksek Hızlı Tren Garı ve Kayacık Lojistik Merkezi'nin temel atma törenini gerçekleştirdiklerini hatırlatan Yıldırım, "Bugün Konya teşkilatı bir başka  güzel, bir başka muazzam. Konya'nın ak kadroları birlik ve beraberlik içinde. Rabbim yol ve kader arkadaşlığımızı daim eylesin." şeklinde konuştu.

"2019, önemli bir tarih. İlçeleriyle, belderiyle, mahalle ve köyleriyle Konya destan yazmaya hazır mı? Ana kadememiz hazır mı? Kadın kollarımız hazır mı? AK gençler hazır mı?" diye soran Yıldırım, Konya'nın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, 2019 için söz vererek "Hazırız." dediğini belirtti.

16 Nisan'daki halk oylamasında yüzde 73 "Evet"le Konya'nın rekor kıran iller arasında yer aldığını dile getiren Yıldırım, bunda teşkilatların tepeden tırnağa çok büyük gayreti olduğunu vurguladı.

Yıldırım, şunları kaydetti:

Google+ WhatsApp