Barış İçin Dünyayı Geziyor

Barış için yola çıkan Arjantinli turist, Tekirdağ´ın Malkara ilçesinde büyük ilgi gördü. Arjantin uyruklu Gustavo Ignacio, son dönemde dünyada yaşanan gelişmeler üzerine dünya barışı için yola çıktı.

Barış için yola çıkan Arjantinli turist, Tekirdağ´ın Malkara ilçesinde büyük ilgi gördü.
Arjantin uyruklu Gustavo Ignacio, son dönemde dünyada yaşanan gelişmeler üzerine dünya barışı için yola çıktı. Cebinde 5 kuruş parası olmadığını ve barış için dünyayı gezdiğini ileri süren Arjantin uyruklu Gustavo Ignacıo, Avrupa ülkelerini geçtiğini, İsrail´e ulaşmayı hedeflediğini söyledi.
Gezisi kapsamında Tekirdağ´ın Malkara ilçesine gelen Ignacio, büyük ilgi ile karşılandı. Soğuk havaya aldırış etmeden kısa kollu tişört ve şortla gezen turisti gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Malkara sakinlerinden gördüğü yoğun ilgi karşısında kameralara zafer işareti pozu veren Arjantinli Gustavo Ignacio, bol bol fotoğraf çektirdi.
Ignacıo, "Öncelikli olarak ´Dünya Barışına Katkıda Bulunmak İçin´, özgürlük için, insanların huzurlu ve özgür biçimde yaşaması için Arjantin´den yola çıkarak bütün Avrupa ülkelerini kazasız belasız geçtim. 7 bin kilometre yürüyerek İsrail´e ulaşmayı hedefliyorum" dedi.
(HT-MK-GS-Y)

18.10.2014 10:14:41 TSI

Google+ WhatsApp