Aytaç Yetkilileri Şeker Pancarının Şekere Yolculuğunu Kayseri Şeker'de İnceledi

Aytaç Yetkilileri Şeker Pancarının Şekere Yolculuğunu Kayseri Şeker'de İnceledi

Aytaç Yetkilileri Şeker Pancarının Şekere Yolculuğunu Kayseri Şeker'de İnceledi

İmalatçı firmaların Şeker Pancarının Şeker üretim aşamalarını kampanya dönemi içerisinde inceleme gezilerini sürdüren Kayseri Şeker’in konukları "a kalite" sloganıyla tanınan Aytaç Grubu’nun Kayseri’deki yatırımı olan Aytaç firması yetkilileri oldu.
22 yıldan beri Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde gıda sektöründe faaliyet gösteren, 42 ülkeye ürünlerini pazarlayan, yıllık üç bin ton Kayseri Şeker ürünlerinden kristal şeker tüketen Aytaç bisküvi gofret ve çikolata fabrikası ekibi imalatlarında kullandıkları Kayseri Şeker’in imalat aşamalarını incelediler.
Şeker’in üretim aşamalarındaki hassasiyet ve hijyen ortamını görünce Kayseri Şeker yöneticilerine teşekkür eden Aytaç Ak Gıda Sanayi Genel Müdürü Fikri Ekici; "Biz ilke olarak, yemediğimizi yedirmiyoruz. Yemediğimizi üretmiyoruz. Evimize götürdüğümüz, çocuklara yedirdiğimiz her şeyi Türk halkının beğenisine sunuyoruz. Kayseri Şekeri yakından takip ediyoruz. 2 yıl içinde çok karlı bir şirket haline gelmesi bizi çok memnun etti. Ayrıca bize de örnek oldu. Demek ki çalışırsak, dürüst olursak Allah bize verecek. Biz yönetim değişikliği ile bunun burada böyle olduğunu gördük. Bizim 27 ülkeye ihracatımız var. 2016 yılında bu 42 ülkeye yükselecek. Ürün olarak 200 e yakın çeşidimiz var. Her gün Kayseri Şeker’den nerdeyse bir kamyon şeker kullanıyoruz. Kayseri Şeker’i bundan sonra daha da güvenle yiyeceğimizi gördük" dedi.
Ekici ayrıca; "Kayseri Şeker Fabrikası Kayseri’ye yakışır bir tesis, Kayserinin onuru, hijyenik ortamı ve iş güvenliği kurallarına çok dikkat edilmesi dikkatimizi çekti. Birde % 100 otomasyonla çalışan bir tesis olması nedeniyle biz üreticileri çok memnun etti. Bizlere de örnek bir tesis oldu bundan sonrada başarılarının devamını diliyoruz. Üretimimize en uygun şekerin Kayseri Şeker olduğunu düşünüyoruz. Kayseri halkının Kayseri Şekere daha bir bağımlılığı var. Onu da özellikle ürünlerimizde vurguluyoruz. Kalite kontrol ekibimiz ısrarla Kayseri Şekerden şeker almamızı istiyor. O noktada Hüseyin Bey’e de takdirlerimizi sunuyoruz. Allah yolunu açık etsin. İnşallah kota sıkıntıları da aşılarak farklı çalışmalar yapılabilir" diye konuştu.

Google+ WhatsApp