Ayşe Beyza Yıldız, Bronz Madalya Kazandı

Bilecik´in Bozüyük ilçesinde Halk Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü´nün başarılı taekwondocusu Ayşe Beyza Yıldız´ın Bursa´daki Kulüpler Türkiye Şampiyonası´nda elde ettiği başarı sevinçle karşılandı. Tü

Bilecik´in Bozüyük ilçesinde Halk Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü´nün başarılı taekwondocusu Ayşe Beyza Yıldız´ın Bursa´daki Kulüpler Türkiye Şampiyonası´nda elde ettiği başarı sevinçle karşılandı.
Türkiye Taekwondo Federasyonunun 2014 yılı faaliyet programında yer alan ve Bursa Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen şampiyona, 36 ilden 175 kulüp ve bin 300 sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Zorlu rakiplerinin yer aldığı şampiyonaya katılan Yıldız, 46 kiloda bronz madalya kazandı.
Sporcunun antrenörü Songül Baş, yaptığı açıklamada, Ayşe Beyza Yıldız´ı öncelikle kutladığını belirtti. Baş, "Bu yıl katılmış olduğu gençler ve ümitler müsabakalarında madalya almayı başardıktan sonra, yılın son maçı olan Kulüpler Türkiye Şampiyonasında da başarılı müsabakalar çıkararak bronz madalya elde etmeyi başardı. Genç sporcumuzun büyükler kategorisinde almış olduğu bu başarı bizim için çok sevindirici oldu. Madalya sevincimizi bizimle paylaşan Bozüyük Halk Eğitim Spor Kulübü Başkanı Kamil Poyraz, Bozüyük Gençlik Hizmetleri Müdürü Erol Dübek ve sporculara her zaman destek olan Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Celalettin Tospatlı´ya kendim ve sporcularım adıma teşekkür ediyorum" dedi.
(İC-MET-Y)

21.10.2014 13:07:30 TSI

Google+ WhatsApp