Avukatların Oluşturduğu Koroya Yoğun İlgi

Avukatların Oluşturduğu Koroya Yoğun İlgi

Avukatların Oluşturduğu Koroya Yoğun İlgi

Kayseri Barosu’na üye avukatların oluşturduğu koro, geleneksel olarak düzenledikleri Türk Sanat Müziği konseri verdi. Konsere büyük ilgi gösterildi.
Erciyes Üniversitesi Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde, birbirinden güzel eserleri seslendiren avukatlar, dinleyicilerden büyük alkış topladı. Konser hakkında bilgiler veren Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç, "Baromuz tarafından yaklaşık 8 yıldır düzenlenen konserlerden bir tanesinde daha bugün meslektaşlarımız ile beraber olacağız. 8 yıl önce başladığında profesyonel sanatçılar gibi sanat müziğine yatkın, halk müziğine yatkın arkadaşlarımızın olduğunu işin doğrusu bizlerde bilmiyorduk. Bugün sahneye çıkan arkadaşlarımız sanatçılar gibi güzel sesli ve bu anlamda müziği güzel icra eden arkadaşlarımız var. biz baromuz olarak baroyu tanımlarken sadece adliye koridorlarına mahkum olmuş meslek hayatından öte toplumsal hastalıklar ile mücadele eden, toplumu bir anlamda değerli bulan, sanatsal tarafları olan bir meslek erbabı olarak değerlendiriyorduk. 8 önce başlattığımızda da bu heyecan ile başlatmıştık" ifadelerini kullandı.
Konaç, "Bugün arkadaşlarımız 2-3 aydır süren bir çalışmanın sonunda onlarca parçayı kamuoyuna ve meslektaşlarımıza seslendirecekler. Kayseri Barosu olarak sadece sadece müzik ile değil, 30 kadar yağlı boya sergimizi de kamuoyu ile paylaşıyoruz. Arkadaşlarımız bir taraftan sanatın resim tarafı ile bir taraftan geçen gün düzenlemiş olduğumuz şiir tarafı ile bugün de sanat müziği tarafı ile yüreğimiz topluma anlatmak adına bir fırsat yakalayıp bugün konser verecekler. Öncelikle buna çok uzun zamandır emek veren meslektaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bir taraftan da Türkiye’nin içerisinden geçtiği durumu göz önüne alarak, her gün şehit haberlerinin geldiği, her gün kalbimizin acıdığı günde belki de bugün müzik ile beraber bugün topluma da bir mesaj vereceğiz" dedi.

Google+ WhatsApp