Aü´de Sosyal Medya Uzmanlığı Uzaktan Eğitim Programı Başlıyor Antalya

Çağın mesleği sosyal medya uzmanlığında işletmelerin nitelikli personel ihtiyacını karşılamak üzere iletişim ve bilgi teknolojilerine dayalı uzaktan eğitim Akdeniz Üniversitesi´nde (AÜ) başlıyor. K

Çağın mesleği sosyal medya uzmanlığında işletmelerin nitelikli personel ihtiyacını karşılamak üzere iletişim ve bilgi teknolojilerine dayalı uzaktan eğitim Akdeniz Üniversitesi´nde (AÜ) başlıyor.
Kursiyerlerin işlerini aksatmadan, zaman ve mekan sınırı olmaksızın programa katılabileceği bildirilirken, kurumsal iletişim yönetimi, CRM, web tasarımı, medya planlama, dijital pazarlama, e-ticaret gibi konularda eğitim görecekleri, danışman öğretim üyeleri tarafından sosyal medyada strateji geliştirme ve uygulama çalışması yapabileceği kaydedildi. Toplam 8 hafta sürecek programda kursiyerlerin, on-line ara sınavlarda ve final sınavında başarılı olmaları halinde sertifika almaya hak kazanacakları ifade edildi.
Akdeniz Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü´nden yapılan yazılı açıklamada, programın sektörün uzman personel ihtiyacının giderilmesi ve bu alanda çalışan bireylerin daha nitelikli konuma gelebilmelerine imkan sağlayacağı bildirildi.
(SK-Y)

28.10.2014 13:17:33 TSI

Google+ WhatsApp