Atso Başkanı Uslu, Kahta´da İncelemelerde Bulundu

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Kahta ilçesinde çeşitli incelemelerde bulundu. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu´ya Kahta Kaymakamı Dede Musa Baştürk, Belediye Baş

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Kahta ilçesinde çeşitli incelemelerde bulundu.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu´ya Kahta Kaymakamı Dede Musa Baştürk, Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve iş adamları eşlik etti.
İlk önce küçük sanayi sitesine giden Mustafa Uslu, burada Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Veysel Yelboğa ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet ederek sorunlarını dinledi.
Daha sonra Organize Sanayi Bölgesine giden yetkililer buradaki fabrikaları gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Son olarak Kahta Tekstilciler Derneğinde tekstilcilerle bir toplantı düzenlendi. Ziyaret hakkında bilgi veren Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, "Kahta´ya gelerek çeşitli ziyaretlerde bulunduk. Bir çok işyeri ve fabrika gezdik. Çok güzel çalışmalar yapılıyor. Bu çaışmaları yapan arkadaşlarımızla sohbet edip sorunlarını dinledik. Bizim elimizden gelen bir şey olursa çözüm noktasında her şeyi yapmaya hazırız" dedi.
Kahta Kaymakamı Dede Musa Baştürk ve Kahta Belediye Başkanı Abdurrahman Toprak ise Organize Sanayi Bölgesinin gelişimi için gerekli tüm çalışmaları desteklediklerini ve üzerlerine düşen her konuda gerekeni yapacaklarını ifade ettiler.
(Şİ-ÖK-Y)

26.10.2014 10:54:38 TSI

Google+ WhatsApp