Atasay Kuyumculuk´tan Balıkesir Ticaret Odası´na Ziyaret

Altın sektöründe lider firmalardan biri olan Atasay Kuyumculuk´un sahibi Atasay Kamer, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişleri ziyaret etti. Atasay Kamer´i kabul eden Balıkesir Ticaret Odası

Altın sektöründe lider firmalardan biri olan Atasay Kuyumculuk´un sahibi Atasay Kamer, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişleri ziyaret etti.
Atasay Kamer´i kabul eden Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, "Sayın Kamer´i ağırlamaktan çok memnunuz. Kendisiyle hem sektör, hem de Balıkesir´le ilgili sohbet edeceğiz" dedi.
Atasay Kamer ise, "Balıkesir çok sevdiğim bir vilayet. Buradaki bayiimiz İsmail Pala´yı da çok seviyoruz. 25 senelik dostluğumuz var. Bizim dostluğumuz sadece ticaretle ilgili değil, neredeyse baba evlat gibiyiz. Onu 25. yılında tebrik etmeye geldim. Bu arada Ticaret Odası başkanımızla tanıştırdı beni. Çok memnun oldum. Balıkesir´de ticaretinin çok ilerlemesi lazım. Ben daha önce İhracatçılar Birliği´ndeydim, burada sektör başkanlığı yaptım. Ben Denizli´liyim, Denizli sanayi bakımından çok ileride. Burada ticaret ve sanayi nasıl, hangi konularda ihracat var, ihracat potansiyeli nedir? Başkanımdan bu bilgileri edineceğim. Ülkemizi tek kurtaracak şey ihracat. Üretim yaparak ihracat yapmamız lazım" şeklinde konuştu.
(OF-MŞ)

16.10.2014 16:21:49 TSI

Google+ WhatsApp