ASKON Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

ASKON Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

ASKON Kursiyerleri Sertifikalarını Aldı

ASKON (Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği) Kayseri Şubesi ORAN (Orta Anadolu Kalkınma Ajansı)protokolü ile düzenlenen KOSGEB girişimcilik kursunun ilk kuru tamamlandı.
26 kursiyerin sertifika almaya hak kazandığı ilk kur ile ilgili bilgi veren ASKON Kayseri Şubesi Başkanı Ali Özcan, “Geçtiğimiz yıl sonunda girişimcilik hibelerinin 30 bin liradan 50 bin liraya çıkartılması ve kredi limitinin de 70 bin liradan 100 bin liradan çıkartılması üzerine girişimcilik eğitimlerinde talep patlaması oldu. Derneğimizin ORAN ve KOSGEB birimine yoğun başvuru yapıldı. Umarız bu kursları tamamlayanlar bir an önce işlerini kurar, ekonomiye ve istihdama katkı sağlar.” diye konuştu.
AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis de ASKON da kursiyerleri ziyaret etti. Kursiyerlere girişimcilikte araştırma geliştirme faaliyetlerinin önemi hakkında bilgi veren Milletvekili Hülya Nergis, İslam zirvesinin olumlu sonuçlanmasının ticaret yaşamına olumlu sonuçlar getireceğini söyledi. Milletvekili Hülya Nergis, özellikle kadın kursiyerleri, iş yaşamına attıkları ilk adım için tebrik etti.


 

Google+ WhatsApp