Ankara Üniversitesi İle Belgrad Üniversitesi Arasında Akademik İşbirliği Geliştirme Protokolü İmzalandı

Balkanların en köklü üniversitelerinden Belgrad Üniversitesi´nin yönetimi Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş´i ziyaret etti. Görüşmede akademik işbirliklerinin geliştirilmesi yönünde pro

Balkanların en köklü üniversitelerinden Belgrad Üniversitesi´nin yönetimi Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş´i ziyaret etti. Görüşmede akademik işbirliklerinin geliştirilmesi yönünde protokol imzalandı.
Ankara Üniversitesi´nin başarılı ve köklü tarihini yakından tanımak isteyen Balkanların en köklü üniversitelerinden biri olan Belgrad Üniversitesi yönetimi Ankara Üniversitesi´ni ziyaret etti. Sırbistan´dan gelen heyet, Ankara Üniversitesi Rektörü İbiş´i ziyaret etti.
Akademik, sosyal ve kültürel alanların ele alındığı görüşmede Ankara Üniversitesi´nin bu konularda yapabileceği katkılar konuşuldu. Ziyarette iki üniversite arasında akademik işbirliği protokolü imzalandı. Protokolün ardından Rektör İbiş ve Belgrad Üniversitesi Rektörü Vladimir Bumbasirevic karşılıklı hediye takdiminde bulundular.
(PLN-ÖK-Y)

20.10.2014 16:18:33 TSI

Google+ WhatsApp