Amatör Sporculara Madalyaları Verildi

Trabzon´da 13-19 Ekim tarihleri arasında Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile ortaklaşa yapılan Amatör Spor Haftası etkinliğinin ödül töreni Trabzon A

Trabzon´da 13-19 Ekim tarihleri arasında Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile ortaklaşa yapılan Amatör Spor Haftası etkinliğinin ödül töreni Trabzon ASKF binasında yapıldı. Bir hafta boyunca çeşitli spor dallarında mücadele eden amatör sporcular ödüllerine kavuştu.
Kapanış töreninde bir konuşma yapan Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Birdal Öztürk, "Trabzon´un adına yakışır bir hafta oldu. Bir hafta boyunca çeşitli spor dallarından amatör sporcular müsabakalar yaptılar. Bu müsabakaların amacı spor ruhunu pekiştirmektir. Müsabakalara katılan tüm sporcuları kutluyorum" dedi.
Trabzon ASKF Başkanı Burhan Cahit Erdem, "Bir hafta boyunca amatör spor haftasını kutladık. Futbolun dışındaki müsabakalarla da gönül gönüle hep birlikte olduk. Önümüzdeki haftalarda ise Trabzonlu Avrupa´da ve Dünya´da başarı elde etmiş sporculara ödül vermeyi düşünüyoruz" diye konuştu. Amatör spor haftası boyunca yapılan Atletizm, Judo, Karate ve Yüzme branşlarında birinci olan sporcular ise şöyle;
"Atletizm branşında birinci olan sporcular, "Küçük kızlar uzun atlama Cansu Sude Şahinoğlu, Yıldız kızlar uzun atlama Edanur Şemşek, Küçük kızlar 300 metre Tuana Şimşek, Yıldız kızlar 300 metre Beyzanur Yavuz, Küçük kızlar bin 500 metre Öznur Gedik, Yıldız kıazlar 100 metre Melisa Taşlı, Yıldız Kızlar bin 500 metre Medine Bozali, Yıldız erkek 300 metre Burak Çolak, Yıldız Erkek Uzun Atlama Doğukan Karamehmet birinci oldu.
Atletizm Özel Sporcularda ise gülle atma Burhancan Demir, 2 bin metre Nadir Bakırhan, Uzun Atlama Ufuk babacan, 300 metre Hüseyin Usta, bin 500 metre Esengül Yazıcı birinci oldular.
Judo branşında Bayanlar kategorisinde 28 kg da Deniz Kudu, 32 kg da Buse Söğüt, 40kg da Gül Nihal Aksu, 57 kg da Meltem Bakkaloğlu, Erkeklerde 28. Kg da Ümit Suiçmez, 34kg da Umutcan Öztürk, 42 kg da Kadircan Usta, 46 kg da Berkay Akdemir, 55kg da Emircan Yılmaz, 55 kg da Görkem Karaçengel birinci oldular.
Karate branşında minik bayanlar 25kg da Naz Vural, erkeklerde A.Selim Bayburt, 30 kg minik erkeklerde Ulaş Mercan, 45 kg Yıldız bayanlarda İrem Hamzaçebi, 50 kg da Yıldız Erkekler Burak Pektaş, 55 kg yıldız erkekler H.İbrahim Koç birinci oldu.
"Yüzme branşında ise 9 yaş grubu Asya Kıvaç ve İbrahim Berkay Öztürk, 10 yaş grubunda Beren Çakıroğlu ve Berke Günal, 11 yaş grubunda Şimal Ada Şivil ve Eyüp Kaan Bektaş, 12 yaş grubunda Nazlıcan Hacıoğlu ve Can Çetinkaya, 13 yaş grubunda ise Ekin Konak ve Yağızhan Şen birinci oldu."
(BK-ÖS-S)

20.10.2014 11:00:07 TSI

Google+ WhatsApp