Amatör Spor Haftası´nda Kılıçlı, Oklu Ve Kalkanlı Sporcular Dikkat Çekti

Kayseri´de Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yürüyüşe okları, kılıçları ve kalkanları ile katılan atlı sporcular büyük dikkat çekti. Kayseri´de, Amatör Spor Haftası´nın açılışı

Kayseri´de Amatör Spor Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen yürüyüşe okları, kılıçları ve kalkanları ile katılan atlı sporcular büyük dikkat çekti.
Kayseri´de, Amatör Spor Haftası´nın açılışı nedeniyle Kocasinan ilçesi Kaldırım Caddesi´nden Vali Nihat Canpolat Tesislerine kadar yürüyüş gerçekleştirildi. Yürüyüşte kılıçları, yayları ve kalkanları ile Göktürkleri andıran atlı sporcular büyük dikkat çekti.
Yürüyüş sonrasında Vali Nihat Canpolat tesislerinde düzenlenen törende konuşan Amatör Spor Kulüpleri Kayseri Başkanı Musa Soykarcı, Amatör Spor Haftası´nın hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskici ise, "Bu yağan yağmur ve bereket birlik ve beraberliğimizi daim eder inşallah. Bu vesile ile Amatör Spor Haftası´nın spor camiasına ve Kayseri´ye hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı´nın da katıldığı dağıtım töreninde 55 futbol kulübü ve 68 amatör spor kulübü olmak üzere toplam 123 kulübe eşofman, çanta ve forma takımdan oluşan 2 bin 365 adet malzeme yardımı yapıldı.
(AÖ-GS-Y)

17.10.2014 16:17:35 TSI

Google+ WhatsApp