Alim Işık: Türgev Dosyası Kapanmadı, Başkan Saraçoğlu Mutlaka Hesap Verecek

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Alim Işık, TÜRGEV olayı ile ilgili dosyanın henüz kapanmadığını belirterek, Kamil Saraçoğlu´nun mutlaka hakim karşında hesap vereceğini kaydetti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kütahya Milletvekili Alim Işık, TÜRGEV olayı ile ilgili dosyanın henüz kapanmadığını belirterek, Kamil Saraçoğlu´nun mutlaka hakim karşında hesap vereceğini kaydetti. Işık, dosyanın Danıştay´a intikal ettirildiğini bildirdi.
MHP Kütahya İl Başkanlığı´nda Merkez İlçe Başkanı Metin Belek ve Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Fevzi Dündar ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Alim Işık, AK Parti´li Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu´nun ´dosyanın kapandığı yönünde yaptığı açıklamaları´nın tamamen ´yalan ve yanıltmaya´ yönelik olduğunu dile getirdi.
30 Mart Yerel Seçimleri´nde Kamil Saraçoğlu´nun TÜRGEV´e arsa devri karşılığında aday gösterildiğini ileri süren Işık, "Saraçoğlu, düzenlediği basın toplantısında sanki dosyanın kapandığı yönünde açıklamalarda bulundu. Bilindiği gibi, durum benim tarafımdan Danıştay´a intikal ettirildi. Kendisinin açıklamaları tamamen yalandır. Açıklamaları yanıltmaya yöneliktir. İddiaya konu olan arsa Yıldırım Beyazıt Mahallesi´ndeki 30 dönümlük alan değildir. iddiaya konu olan arsa Enerji Tabii Kaynaklar Bakanlığı´na bağlı Seyitömer Termik Lojmanları olarak bilinen 30 Ağustos Mahallesi´ndeki yaklaşık 50 dönümlük arazi ve 209 lojmanın bulunduğu alandır. Kendileri, yetkilileri yanıltarak dosyayı kapatmaya ve aklanmaya çalışıyor" dedi.
Işık, ´usulsüz arsa devri´ iddiasında Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu ve İl Genel Meclisi Eski Başkanı Seyit Ömer Durmuş´un mutlaka hakim karşında mutlaka hesap vereceğini öne sürdü. (EFE)

28.10.2014 16:29:40 TSI

Google+ WhatsApp