Akhisar Belediyespor, Engelli Çocukları Konuk Etti

Spor Toto Süper Lig´de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa maçı hazırlıkları öncesi Yılmaz Atabarut Tesisleri´nde, Akhisar´da uzun yıllardır faaliyet gösteren Aksek Sevgi Çocukları Rehabili

Spor Toto Süper Lig´de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa maçı hazırlıkları öncesi Yılmaz Atabarut Tesisleri´nde, Akhisar´da uzun yıllardır faaliyet gösteren Aksek Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerini konuk etti.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette Aksek Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nuran Bayraktar öğrencilerinin adına Akhisar Belediyespor kaptanı Bilal Kısa´ya çiçek takdim etti. Çiçek takdiminin ardından öğrenciler tek tek futbolcularla tanıştı ve toplu hatıra fotoğrafı çektirdi. Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ise Kasım ayı içerisindeki verilecek aradan dolayı iade-i ziyaret etmek istediklerini yapılan görevin kutsal ve zor olduğunu ifade etti.
Öğrencilerin en çok sevgi gösterdiği yunan golcü Theofanis Gekas çocukların ilgisine karşılık vererek onlarla kısa bir oyun oynadı ve mutluluklarını katladı.
(BG-TK-S)

17.10.2014 11:48:06 TSI

Google+ WhatsApp