Ak Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan´dan Ak Parti Trabzon Teşkilatı´na Ziyaret

TBMM eski Başkanı, Eski Bakan ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar´ı ziyaret etti. Bir yakının nikah törene katılmak üzere Trabzon´a gelen

TBMM eski Başkanı, Eski Bakan ve AK Parti Zonguldak Milletvekili Köksal Toptan, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar´ı ziyaret etti.
Bir yakının nikah törene katılmak üzere Trabzon´a gelen AK Parti Zonguldak milletvekili Köksal Toptan, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı´nın haftalık olağan toplantısına katıldı. Toptan, Trabzon teşkilatlarının başarısından övgüyle bahsederken, kendisinin de Rizeli olduğunu hatırlattı. Toptan, "Trabzon bizim için çok önemli bir ilimiz. Trabzon´da bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Siz değerli hemşerilerim, yol arkadaşlarımızla birlikte olmak bizlere her zaman güç vermiştir. Trabzon´da çok başarılı bir il başkanı ve yönetim kurulu var. Her dönem seçimlerde büyük başarılar elde ettiler. Bu teşkilatlar Ankara´da kendisinden övgüyle bahsedilen bir teşkilattır. Bunu da en son Cumhurbaşkanlığı seçiminde yüzde 71´lik oy oranı ile Cumhurbaşkanımıza büyük bir destek vererek bir kez daha ispat etmiştir. Trabzon teşkilatlarını canı gönülden tebrik ediyorum. Bundan sonraki süreçlerde de başarılarının artarak devam edeceğini düşünüyor ve başarılı çalışmalar diliyorum" dedi.
AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar da kendisini Trabzon´da görmekten mutluluk duyduklarını belirterek "Çok değerli büyüğümüz, ağabeyimiz Sayın Köksal Toptan hem Bakanlığı, hem de TBMM başkanlığı döneminde ülkemize ve milletimize çok değerli hizmetler verdi. Şimdide Zonguldak Milletvekili olarak hizmet veremeye devam etmektedir. Kendisinden Allah razı olsun. Rizeli hemşerimiz olarak her zaman bölgemize ve Trabzonumuza çok önemli hizmetleri olmuştur. Kendisinin tecrübelerinden her zaman yararlandık yararlanmaya da devam ediyoruz" diye konuştu.
Toptan, daha sonra İl Başkanının makamında AK Parti İl Başkanlığı şeref defterini imzaladı.
(EK-ÖS-Y)

28.10.2014 16:37:51 TSI

Google+ WhatsApp