AK Parti Trabzon Adayları açıklandı

AK Parti Trabzon Adayları açıklandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti'nin Trabzon Belediye Başkan adaylarını açıkladı

Trabzon Adaylarını Açıkladı

Akçaabat - Osman Nuri Ekim

Araklı – Recep Çebi

Arsin – Muhammet Sait Gürsoy

Beşikdüzü – Harun Demirci

Çaykara – Hanefi Tok

Dernekpazarı – Mehmet Aşık

Düzköy - Yılmaz Ankara

Hayrat – Salih Öztel

Köprübaşı – Ali Aydın

Maçka – Koray Koçhan

Of – Salim Salih Sarıalioğlu

Ortahisar – Ahmet Metin Genç

Sürmene – Rahmi Üstün

 

Tonya – Osman Beşel

Vakfıkebir – Muhammet Balta

Yomra - İbrahim Sağıroğlu

Çarşıbaşı – Mümin Nuhoğlu (AK Parti olarak aday göstermiyoruz. Cumhur ittifakı kapsamında MHP adayını destekliyoruz)

Şalpazarı – Refik Kurukız (AK Parti olarak aday göstermiyoruz. Cumhur ittifakı kapsamında MHP adayını destekliyoruz)

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

 

"Teşkilatımızın tüm mensuplarına, gece gündüz AK Parti için mücadele eden dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.Aday tanıtım toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Son 14 seçimde olduğu gibi, 31 Mart seçimlerinde de Trabzon'un kendine, asaletine yakışanı yapacağına inanıyorum. Trabzon'a her gelişimde şu muhteşem manzara emin olun ülkemizin ve milletimizin geleceği hususunda umut aşılıyor."

"Bütün Karadenizliler, demokrasi düşmanlarına korku verecek bir oy oranı ile tercihlerini AK Parti'nin gönül belediyeciliğinden yana kullanacaklarına inanıyorum. Sizlerden bu heyecanı 31 Mart gecesi sandıklar açılana kadar devam ettirmenizi bekliyorum. Trabzon'da elele, gönül gönüle verecek, her zamankinden daha çok koşturarak ve inşallah bir kez daha AK Parti'nin zaferini şehrimizin tepesinde dalgalandıracağınıza inanıyorum"

"İlkelerimizden, değerlerimizden, bizi biz yapan hasletlerden taviz vermeden siyaset yolculuğumuza devam ettik. Birileri gibi seçimlerde birkaç oy fazla alabilmek için polisimizin, askerimizin, okul yolundaki gencecik evlatlarımızın hayatına kasteden çetelerle iş birliğine gitmedik.CHP ve benzerleri gibi Cumhuriyet adına cumhur düşmanlığı yapanlardan, laiklik adına millete zulmedenlerden, demokrasi adına vesayet odaklarına selam duranlardan asla olmadık."

"Uzun yıllar sonra vatandaşlarımızın tekrar siyasetçiye, siyaset kurumuna güvenlerini sağladık. 3-5 oy daha fazla almak için hiçbir zaman popülizm bataklığına saplanmadık. Bizim davamız senlik, benlik davası değil memlekete hizmet davasıdır. Milli iradenin üstünde hiçbir fani güç tanımadan Türkiye'yi hayalleri ve hedefleriyle buluşturmanın kavgasını verdik. İlkelerimizden, değerlerimizden, bizi biz yapan hasletlerden taviz vermeden siyaset yolculuğumuza devam ettik. Birileri gibi seçimlerde birkaç oy fazla alabilmek için polisimizin, askerimizin, okul yolundaki gencecik evlatlarımızın hayatına kasteden çetelerle iş birliğine gitmedik. 81 milyonun tamamını kucakladık.Hiç kimsenin hayat tarzına siyasi görüşüne müdahale etmedik."

"30 katrilyon Trabzon'a yatırım yaptık. Laftan başka ne yapmışlar? Biz laf siyaseti değil, icraat siyaseti yaptık. Bizde hizmet siyaseti önceliklidir, Eğitim, sağlık, turizm, ulaşım, ticaret, tarım, sanayiye kadar Trabzon'un hangi ihtiyacı varsa onu gidermenin çabasını güttük. Bugün ikinci üniversitesi, yol, tünel, baraj, derslik, hastaneleri, spor salonları, gençlik merkezleriyle, 41 bin kapasiteli modern stadıyla Trabzon'a çağ atlattık çağ.Akçabaat Millet Bahçesi, Avni Aker Millet Bahçesi ile çalışmalarımız sürüyor. Proje çalışmalarını inşallah bu ay içinde tamamlıyoruz. Güzel bir millet bahçesi, alacaksınız çocuklarınızı, hanımı, beyinizi hep beraber o millet bahçesinde inşallah arzu edildiği gibi eğleneceksiniz. Akçaabat Millet Bahçesi çalışmaları önümüzdeki ay bitiyor. 100 yataklı Of Devlet Hastanesi'nin yapımı da süratle ilerliyor. 1200 yataklı Trabzon Şehir Hastanemiz ise şu an ihale aşamasında.Doğu Karadeniz'in Anadolu'ya açılan kapısı olan Zigana Tüneli ve bağlantı yollarını bu yıl tamamlıyoruz. Etüd çalışmaları süren Trabzon-Erzincan arasındaki hızlı tren projemizi hayata geçirerek Trabzonumuzu hızlı tren ağına ekliyoruz."

"Trabzon'a toplam 1,7 milyar lira tutarında tarımsal destek verdik. Çiftçilerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Ülkemizin de çehresini değiştirdik. Sadece bir alanda maalesef arzu ettiğimiz, hedeflediğimiz değişimi gerçekleştiremedik. 16 yılda dönüştüremediğimiz yegane alan ülkemizdeki muhalefetin zihniyetidir. Onu değiştiremedik, orada başarısız olamadık."

Google+ WhatsApp