AK Parti Milletvekillerine Çevre Ve Şehircilik Brifingi

AK Parti Milletvekillerine Çevre Ve Şehircilik Brifingi

AK Parti Kayseri Milletvekillerine yönelik, Çevre Ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan konular hakkında brifing verildi.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Namık Güver, Yapı Malzemeleri, İmar ve Planlama, Proje, Yapı Denetimi, Çevre Yönetimi ve Denetimi gibi müdürlükleri bünyesinde bulunan bir çok konuda, AK Parti Kayseri Milletvekillerine brifing verdi.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’ndaki brifinge, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Mehmet Özhaseki, Havva Talay Çalış, Kemal Tekden, İl yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan ile kurum yetkilileri katıldı.
Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Namık Güver, Kentsel dönüşüm, Gürültü Kirliliği, kapalı alanlarda sigara kullanılmaması, tıbbi atıklar, Atıksu Arıtma Tesisleri, Anız Yangınları, mahalle düğünlerinden gelen şikayetler gibi bir çok konuda, milletvekillerine bilgi verdi. Aynı zamanda, şehirdeki eksiklikler ve yapılması gereken projeler hakkında da milletvekillerinden bunların takibi konusunda yardım istedi.
Yapılan toplantı hakkında açıklama yapan AK parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki de, meclisin tatil olmasını fırsat bilerek, şehrin sorunlarını yerinde tespit etmek amacı ile İl Başkanlığı’nın öncülüğünde çeşitli programlara katıldıklarını belirterek şu ifadeler yer verdi:
"Bu programlar dahilinde tüm milletvekilleri arkadaşlarımızla birlikte hem ilçelerimiz ziyaret ediyoruz. Hem de merkezde, tek tek ilgili müdürlüklerimiz ziyaret ederek, Kayseri’de neler yapabiliriz? Müdürlüklerimizin sorunları nelerdir? Bunları tespit ediyoruz. Bu kapsamda, geçen hafta içinde Sağlık Müdürlüğü’nü ziyaret ettik. Kayseri’de devam eden, Bölge Hastanesi’nin bir an önce bitirilmesi, ilçelerimizdeki hastanelerin yapımı, doktor eksikliği, pratisyen doktor eksikliği gibi konuları tespit ederek girişimlerde bulunduk.
Bu haftada, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Müdürümüz Namık Güver, bizlere brifing vererek şehirde olan, biteni anlattı. Bir taraftan da şehrimizdeki sorunlar neyse bizlere aktardılar. Bizde arkadaşlarımızla birlikte notlar aldık. Önümüzdeki günlerde, bakanlık nezdinde bu konuları takip edeceğiz. Meclis tatilde iken, şehrimiz için neler yapabiliriz bunun çabası içerisindeyiz. Doğrusu bu toplantıların çokta verimli geçtiğine inanıyorum. Şehrimizin önemli sorunlarına hep birlikte parmak basıyoruz. Milletvekili arkadaşlarımızla birlikte omuzluyoruz. İnşallah güzel hizmetler yapılır şehrimize. Bizlerde bunlardan dolayı mutlu oluruz."

AK Parti Milletvekillerine Çevre Ve Şehircilik Brifingi

Google+ WhatsApp