Ak Parti İlçe Başkanı Yıldıran, "spora Her Zaman Destek Olacağız"

-Antalya´nın Korkuteli ilçesini Erkekler Voleybol 2. Ligi´nde temsil eden Korkuteli Gençlikspor Kulüp Başkanı Servet İlhan ve Başkan Yardımcısı Ahmet Kaya, AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran´ı maka

-Antalya´nın Korkuteli ilçesini Erkekler Voleybol 2. Ligi´nde temsil eden Korkuteli Gençlikspor Kulüp Başkanı Servet İlhan ve Başkan Yardımcısı Ahmet Kaya, AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran´ı makamında ziyaret etti.
AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Gençlikspor Kulüp Başkanı Servet İlhan ve Başkan Yardımcısı Ahmet Kaya´ya kulübün 2. Lig´deki başarıdan dolayı tebrik etti. Yıldıran, "Antalya´da birden çok spor dalının ulusal liglerde Antalya´yı temsil etmesi ve başarılar elde etmeleri başta ilçemiz için gayet olumlu sonuçlar doğuruyor. Bu da gençlerimizin spora olan ilgilerini artırıyor. Bu anlamda gençlerimizi spora olan ilgilerinin artması için biz de destekci oluyoruz. Başarılarınızın devamını diliyorum. Spora her zaman destek olacağız" dedi.
Gençlikspor Kulüp Başkanı Servet İlhan da, bundan sonraki hedeflerinin daha çok çalışarak play off oynayarak 1. Lig´e lige çıkmak olduğunu belirtti.
(AD-SK-Y)

17.10.2014 10:52:38 TSI

Google+ WhatsApp