Ak parti il başkanı çopuroğlu’dan haftalık değerlendirme

Ak parti il başkanı çopuroğlu’dan haftalık değerlendirme

Ak parti il başkanı Şaban Çopuroğlu, bir dizi ziyaret ve açılışlar için şehrimize teşrif eden cumhurbaşkanımız sayın recep Tayyip Erdoğan’ın kayseri ziyaretlerini değerlendirdi.

ak parti il başkanı çopuroğlu’dan haftalık değerlendirme

ak parti il başkanı şaban çopuroğlu, bir dizi ziyaret ve açılışlar için şehrimize teşrif eden cumhurbaşkanımız sayın recep tayyip erdoğan’ın kayseri ziyaretlerini değerlendirdi.

çopuroğlu, ‘’sayın cumhurbaşkanımız kayseri den güzel izlenimlerle ayrıldığını belirtti’ ’ifadelerine yer verdi.  il başkanı çopuroğlu, ak parti il başkanlığında yaptığı açıklamada; malum hafta sonu cumhurbaşkanımızı ağırladık. kayseri’de 13.30-14.00 arası başlayan açılış törenlerinin ardından asri mezarlıkta yaptırılan orgeneral hulusi akar caminin açılışı, akabinde üniversitedeki akademik yıl açılış, kayseri büyükşehir belediye başkanımız mustafa çelik beyin oğlunun nikah töreni şahitliğinde bulunduk.

sayın cumhurbaşkanımız kayseri’den güzel izlenimlerle ayrıldığını beyan etti. malum bizlerde parti ve teşkilat olarak elimizden geldiğince çalışarak katkı vermeye gayret ettik.  valiliğimiz ve büyükşehir belediyemizin programı olması hasebi ile bizler tüm teşkilatlarımıza bu programa katkı vermeye gayret ettik.

bizler geçen hafta içerisinde başka programlarda yaptık. yerel seçim çalışmalarımız devam ediyor.  hem teşkilatımız hem de sahada olan arkadaşlarımız çalışmalarına devam ediyor. vatandaşımızı dinliyor bizlerde fırsat buldukça vatandaşlarımızı esnaflarımızı ziyaret ediyoruz.  geçen hafta basın mensubu arkadaşlarımızla bir araya geldik. tekrar yüksek katılımından dolayı tüm basın mensuplarına teşekkür ediyoruz. bizler geçen hafta genel merkezde ziyaretlerimiz oldu. şehir içerisinde de iadeyi ziyaretler yapıyoruz. esnaflarımızın işyeri açılışı ve belediyelerimizin yaptığı açılışlara katılıyoruz. bizler sahada olmaya devam edeceğiz dedi.

Google+ WhatsApp