AK Parti Heyeti MHP Kurultayı’na Katıldı

AK Parti Heyeti MHP Kurultayı’na Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi 13. Olağan Büyük Kurultayı Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kurultay’a, AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Parti Sözcüsü Ömer Çelik ile Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Özhaseki, Erkan Kandemir ve Jülide Sarıeroğlu katıldı.

“Cumhur İttifakı kader birlikteliğidir”

Millet İttifakı’nın proje bazlı olduğuna değinen Bahçeli, “HDP Türk demokrasisinin çerçevesini sarmış mayın tarlasıdır. CHP, Türk siyasetine tutunmuş beşinci kol faaliyetidir. İYİ Parti, Türkiye'nin kötülüğüne hizmetkarlık yapan uzaktan kumanda ile kontrol edilen melanet bir projedir. İP'in başkanı Cumhur İttifakı için etle tırnak gibi demiş. Kendilerinin proje bazlı ittifak olduğunu açık itiraf etmiştir. Bu neyin projesidir, hazırlayanlar kimlerdir? Doğrudur, Cumhur İttifakı kader birlikteliğidir. Zalimlere, terör örgütlerine, ekonomik tetikçilere karşı tek ses, tek nefes, tek bilek, tek yürekle duruş gösteren cumhurun köküdür. Cumhur İttifakı'nı arayan Pensilvanya'da, Kandil'de değil, başkent Ankara'da dünyaya Türkçe bakan iradenin sağlam ahlakında bulacaktır.” ifadelerini kullandı.

“Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır”

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde adaylarının aynı olduğunun altını çizen Bahçeli, "Cumhurbaşkanı adayımız bellidir, o isim Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu vesile ile sayın Cumhurbaşkanına, AK Partili kardeşlerime selamlarımı gönderiyorum. Bizim ittifakımız, ihanete karşı vatan sevgisinin ittifakıdır.  Milletin üstünde bir güç ve mercii yoktur. Türkiye rotasından çıkmayacaktır. İstikbale Cumhur İttifakı ile ulaşılacaktır." dedi.

Kurultay’ı locadan takip eden AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, MHP Genel Bahçeli’yi konuşması sonrasında bizzat tebrik ederek hayırlı olması yönündeki dileklerini kendisine iletti.

Sosyal medyadan da tebrik açıklaması yapan Özhaseki, “Milletin ve memleketin istikbâli yolunda yol arkadaşlığı yaptığımız Milliyetçi Hareket Partisi’nin 13. Olağan Kurultayı’nın hayırlı olmasını diliyor; yeniden Genel Başkanlık’a seçilen Sayın Devlet Bahçeli’yi tebrik ediyorum. Rabbim, Cumhur İttifakımızın birliğini daim eylesin.” dedi.

Google+ WhatsApp