Ak Parti Hacılar İlçe Danışma Toplantısı

AK Parti Hacılar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı ve ilçe kongreleri öncesi istişare toplantısı yapıldı. İlçe teşkilatındaki toplantıya, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Siyasi ve Hukuki İşl

AK Parti Hacılar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı ve ilçe kongreleri öncesi istişare toplantısı yapıldı.
İlçe teşkilatındaki toplantıya, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Siyasi ve Hukuki İşler Komisyonu Başkanı Halil Büyüknalbant, Teşkilat Komisyonu Başkanı Mustafa Okutan, İlçe Koordinatörleri Fatih Hasyüncü, Mahmut Kabak, Doğan İçingir, Hacılar İlçe Başkanı Hüdai Barut, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Kadın ve gençlik kolları ile partililer katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Ak Parti´nin iktidara geldiği günden itibaren çok büyük değişiklere ve gelişmelere imza attığını, 12 yıllık dönemde Türkiye´nin çok önemli konumlara geldiğine söyledi.
Ulaşımdan, sağlıktan, demokratikleşmeden tutunda her alanda Türkiye´nin kalkınma düzeyine geldiğini belirten Özden, şunları söyledi:
´´Şimdiye kadar yapılanları Ak Parti´nin birinci kalkınma hamlesi olarak düşünebiliriz. Şimdi ikinci bir kalkınma hamlesi ile, 2023, 2053 ve 2071´lere gitmenin yolunu arıyoruz. Bunu da partiye kazandırılacak yeni ekiplerle ve taze kanlarla yapmayı düşünüyoruz. Bunun içinde önümüzdeki ilk fırsatımız olan kongrelerimiz var. Kongrelerin anlamı nedir? Tazelenmedir. Bu demokratikleşme de atacağımız yeni adımlardır. Yapacağımız hizmetlerin yeni başlangıçlarıdır."
Genel merkezimizle yaptığımız istişareler neticesinde, yapacağımız kongrelerimizin de aynı 1. Olağan üstü kongremizde olduğu gibi yapılan istişareler neticesinde tek listeden oluşan ve Kayseri için çalışan ekibi kurmak. Bu ekipleri kurmak AK Parti ve Türkiye için gerekli. Türkiye´yi 2023, 2053 ve 2071´e götürecek kadronun ekipleri bu kongrelerde oluşturacağımız ekiplerimiz olacak. Bu da sizlerin yardımları ve ilçeye kazandıracağınız genç, cevval arkadaşlarımızla birlikte olacak.
İlçe Başkanı Hüdai Barut da ilçe çalışmaları ve yapılacak ilçe kongreleri hakkında konuştu. Belediye Başkanı Doğan Ekici de, göreve geldiği günden itibaren ilçede yaptığı çalışmalar ve gündemde olan projelere hakkında bilgi bilgiler verdi. Konuşmaların ardından ilçe kongreleri öncesi, ilçe teşkilatı ve partiye emek vermiş kişilerle istişare toplantısı yapıldı.
(AG-Y)

16.10.2014 15:03:41 TSI

Google+ WhatsApp