Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Özhaseki Yahyalı ve Yeşilhisar'da inceleme yaptı

Ak Parti Genel Başkan yardımcısı Özhaseki Yahyalı ve Yeşilhisar'da inceleme yaptı

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Yahyalı ve Yeşilhisar ilçelerini ziyaret ederek belediyelerin projelerini inceledi.

Ziyarete Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Ak Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve partililer katıldı. İlk ziyaretini Yahyalı ilçesine yapan Özhaseki " Büyükşehirimize düşen işleri sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız not aldılar. Zaten ellerini çekmiyorlar, emeklerini esirgemiyorlar, ilçelerden gelen her türlü talebe de sonuna kadar açık olarak bu faaliyeti devam ettiriyorlar. Bir taraftan da Ankara’da yapılması gereken işler için kaç tane genel müdürü, bakanı aradık. Yahyalı ve Yeşilhisar için telefon açtığımız bütün arkadaşlar da sağ olsunlar ‘baş üstüne’ dediler, ‘üstümüze düşen ne varsa yaparız’ dediler. Çünkü bi makul tekliflerle gidip makul şeyler istiyoruz. Onlar da emeklerini esirgemiyorlar." dedi.
 
Kayseri’nin geçmişten günümüze belediyecilik anlamında örnek gösterilen şehirlerden biri olmasının, Büyükşehir başta olmak üzere; tüm ilçelerinin uyum ve anlaşma içerisinde çalışmasına bağlı olduğunu vurgulayan Özhaseki, “Kayseri’de zaten yıllardır süren güzel bir belediyecilik örneği var. Bir taraftan yıllardır süren uyum, anlaşma, destek, bir belediyemizin herhangi bir işini hepimizin sahiplenmesi son derece üst derecede. Allah bu birlikteliğe karşı da bereket ihsan ediyor. İnşallah bundan sonra da hep böyle olur.” temennisinde bulundu.

Google+ WhatsApp