Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık, Stk´larla Bir Araya Geldi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileriyle bir araya geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Hal

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Sivil Toplum Kuruluşları (STK) temsilcileriyle bir araya geldi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Halkla İlişkiler Başkanı Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Halkla İlişkiler Başkan Yardımcıları Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Artvin Milletvekili İsrafil Kışla, Konya Milletvekili Mustafa Akış, İstanbul Milletvekili Harun Karaca ve Doç. Dr. Hüseyin Tutar´dan oluşan heyet, `Yeni Türkiye´de STK buluşmaları´ adı altında TPAO Kristal Park´ta STK temsilcileriyle bir araya geldi. Herkesin ortak kanaati ortak dili çözüm süreci, barış yolu, sevgi yolu olduğun söyleyen Çalık, STK temsilcilerine çözüm sürecine sahip çıkma çağrısında bulundu. Çalık, "Bu konuda çözüm sürecine, kardeşlik sürecine, barış sürecine kim engel olmak istiyorsa, örgütün, insanın, partinin adı neyse demokrasinin vazgeçilmez iradesi sivil halk olan STK´ların karşı durması gerekir" dedi.
İç güvenlik yasasına da değinen Çalık, "Bizim insanımızın canı bize emanet olduğunu düşünüyoruz. Öncelikle onu canını malını korumamız gerekir. Burada toplantı yaptık, kimsenin yüzünde puşi görmedim. Kimsenin elinde molotof görmedim. Hiç birinizde silah görmedim. Burada fikirleri çatıştırarak hakikatleri bulmaya çalıştık. Demokraside olması gereken kısım da tam da burasıdır. Dolayısıyla iç güvenlik yasası yapılan yasa dışı olaylarla ilgili olarak güvenliği sağlamaya dönük almış tedbirlerdir" dedi.
(AŞ-Y)

29.10.2014 09:31:51 TSI

Google+ WhatsApp