Ağabeyinin Mezarı Başında Kendisini Yakmak İstedi

Denizli´nin Acıpayam ilçesinde bunalıma girdiği iddia edilen bir kadın, bir süre önce öldürülen ağabeyinin mezarı başında kendisini yakmak istedi. Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Acıp

Denizli´nin Acıpayam ilçesinde bunalıma girdiği iddia edilen bir kadın, bir süre önce öldürülen ağabeyinin mezarı başında kendisini yakmak istedi.
Edinilen bilgiye göre olay, sabah saatlerinde Acıpayam ilçe mezarlığında meydana geldi. Bölgedeki bir gazinoda çalıştığı belirtilen S.Y.H. adlı kadın, geçen yıl bir kavgada öldürülen ağabeyinin mezarı başına gitti. S.Y.H., yanında getirdiği benzini üstüne dökerek kendisini yakmaya başladı. Mezarlıkta bulunanların yangın söndürme tüpü ile müdahalesi ile alevler söndürüldü. Ağır yaralanan kadın Denizli Devlet Hastanesi´ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kadının kendisini yakmadan önce sosyal paylaşım sitesinde, "Abim aklıma düştü. Sevdiklerimi zamansız kaybettiğim içindir üzüntüm. Allah kimseye çekemeyeceği derdi vermezmiş, bide en sevdiğini alır sınarmış. Canımızı yaktılar, canları yansın. Ben seni çok özledim abi kalk ben yatam" yazdığı görüldü.
(EV-SK-CC-Y)

16.10.2014 16:09:19 TSI

Google+ WhatsApp