Aesob Başkanı Sevimçok, "zaman Birlik Ve Beraberlik Zamanıdır"

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve Birlik Başkan Vekili Mehmet Ali Alkan, Antalya´nın Manavgat ilçesindeki esnaf odaları başkanları ile birlikte sel fela

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok ve Birlik Başkan Vekili Mehmet Ali Alkan, Antalya´nın Manavgat ilçesindeki esnaf odaları başkanları ile birlikte sel felaketinde işyerleri zarar gören esnafı ziyaret etti.
Manavgat´ta yaşanan sel felaketi sonrasında zarar gören esnafı ziyaret eden Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, esnafın başına gelen bu felaketi atlatarak kendisini yeniden toparlayabilmesi için özel bir takım düzenlemelerin hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti.
Esnafın vergilerinin ertelenebileceğini beliren Sevimçok, "Bazı yerlerde ciddi anlamda maddi zarar var. Çoğu yerde esnafımızın dükkanlarını sel basmış ve malları ziyan olmuş. Esnafımızın hali içler acısı" dedi. AESOB olarak ellerinden geleni yapmaya çalışacaklarını ve bu yarayı hep birlikte saracaklarını kaydeden Sevimçok, "Bizleri sevindiren tek şeyse can kaybının yaşanmamış olması. Gün, birlik ve beraberlik günüdür. Nasıl ki devlet ve millet olarak yaşanılan her bir felaket sonrasında kenetlenerek yardımlaşma ve dayanışma içerisine giriyorsak bugün de Manavgat için aynı şeyi yapmalıyız" diye konuştu.
(SK-Y)

28.10.2014 10:56:52 TSI

Google+ WhatsApp