5.bünyan Dostları Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü

Bünyan Dostları Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Bünyan Cumhuriyet doğa yürüyüşü 26 Ekim 2014 Pazar günü yapılacak. Bünyan´ı tanıtmak ve sonbaharın güzelliklerini göstermek amacı il

Bünyan Dostları Derneği tarafından geleneksel olarak düzenlenen Bünyan Cumhuriyet doğa yürüyüşü 26 Ekim 2014 Pazar günü yapılacak.
Bünyan´ı tanıtmak ve sonbaharın güzelliklerini göstermek amacı ile düzenlenen doğa yürüyüşü bu sene kamplı olarak yapılacak. 25 Ekim Cumartesi Akşamı Bünyan Mersinönü mevkiinde kamp yapılacağı ve 26 Ekim Pazar ise doğa yürüyüşü yapılacağı belirtildi.
5.Bünyan Cumhuriyet Doğa Yürüyüşü hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Şener Serim doğa yürüyüşüne tüm Kayseri´lileri ve doğaseverleri davet ederek, "Dernek olarak Bünyan´ı tanıtmak için etkinlikler düzenliyoruz. Bunlardan bir tanesi de Cumhuriyet Doğa yürüyüşüdür. Cumhuriyet Bayramını içine alan hafta içinde yapılan etkinliklere daha önce ülkemizin değişik illerinden doğaseverler katılmıştı. Bu sene de yine tüm doğaseverleri Bünyan´ı ve Sonbaharın güzelliklerini görmeye davet ediyoruz" dedi.
Serim "Derneğimizin girişimleri sonucu 26 Ekim de yürüyeceğimiz rota Kayseri Valiliğince hazırlanan Kayseri Yürüyüş Rotaları ve Turizm Rehberi kitabında da yer almış ve derneğimize kitaba katkılarından dolayı teşekkür edilmiştir. Bu vesile ile Kayseri Valiliğine böyle bir eseri Kayseri´ye ve ülkemize kazandırdığı için bizlerde dernek olarak teşekkür ederiz" diye konuştu.
(AÖ-Y)

21.10.2014 09:58:45 TSI

Google+ WhatsApp