29 Ekim 2019 MPİ ÇEKİLİŞ SONUÇLARI Bilet Sorgulama| 29 Ekim Milli Piyango Kazandıran Numaralar MPİ !

29 Ekim 2019 MPİ ÇEKİLİŞ SONUÇLARI Bilet Sorgulama| 29 Ekim Milli Piyango Kazandıran Numaralar MPİ !

Milli piyango yılbaşı çekilişi sonrası bilet sorgulama, millipiyango.gov.tr sıralı tam liste ve diğer tüm detaylar bu haberimizde. Milyonlarca insanın hayallerini süsleyen büyük ikramiye bugün sahibini bulacak. Her ayın 9,19 ve 29'unda gerçekleştirilen çekilişler için vatandaşlar biletlerini aldı ve sonuçları bekliyor. Milli Piyango çekiliş sonuçları bilet sorgulama ekranına haberimizden ulaşabilirsiniz…

Milli Piyango çekilişi bilet sorgulama... Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişi için belirlenen büyük ikramiye yine milyonlarca insanın hayallerini süslüyor. Milli Piyango çekiliş sonuçları bilet sorgulama ekranına haberimizden ulaşabileceğiniz gibi çekilişe ait tüm detaylara da erişebilirsiniz…

 

MİLLİ PİYANGO NASIL OYNANIR?

Bastırılmış numaralı biletlerin satılarak, adet ve tutarları önceden belirlenmiş ikramiyeleri kazanacak numaraların belirli günde çekilecek kura ( çekiliş ) ile saptanması esasına dayanan şans oyunudur.

Piyango çekilişleri, her ayın 9, 19, ve 29'uncu günleri çekiliş yapılacak şekilde uygulanır. Belirtilen tarihlerde veya bu tarihlerin dışında, çekiliş günleri ve planları farklı özel çekilişler düzenlenebilir. Her yıl 31 Aralık günü yılbaşı özel çekilişi yapılır. Yönetim Kurulu, çekiliş tarihleri ile özel çekiliş tarihlerini belirlemeye, değiştirmeye veya kaldırmaya yetkilidir. İkramiyelerin ödenmesine esas olarak İdare ve satış merkezleri yetkilidir.

Başbayiler ile sanal ortam bayileri İdare ile imzaladıkları sözleşmede belirtilen tutara kadar diğer bayiler ise son üç rakama ( son üç rakam dahil ) kadar isabet eden ikramiyeleri ödemek zorundadır.

Bayiler, son dört veya beş rakamına göre isabetli biletlerin de, ikramiyelerini ödeyebilirler.

 

Yılbaşı çekilişi için bilet küpürlerine bakılmaksızın, talihlilere ödenecek ikramiyelerden 1.000.000.- ( Bir milyon TL.) ve daha büyük ikramiyeler, yıl içerisinde yapılacak diğer çekilişlere ait büyük ikramiye Genel Müdürlükçe, bunların altında kalan diğer ikramiyeler Şube Müdürlüklerince ödenir.

Google+ WhatsApp