26 Ekim Tarihinden İtibaren Onur Air Kayseri-istanbul Seferleri Başlıyor (Fotoğraflı

Onur Air havayolları şirketi yaptığı basın açıklamasında, 26 Ekim tarihinden itibaren Kayseri-İstanbul sefer uçaklarının başlayacağını duyurdu. Bir otelde düzenlenen basın açıklamasına, Vali Orhan

Onur Air havayolları şirketi yaptığı basın açıklamasında, 26 Ekim tarihinden itibaren Kayseri-İstanbul sefer uçaklarının başlayacağını duyurdu.
Bir otelde düzenlenen basın açıklamasına, Vali Orhan Düzgün, Kocasinan Kaymakamı Ali Candan, Onur Air Genel Müdür Yardımcısı İcra Kurul üyesi Orhan Sivrikaya ve basın mensupları katıldı. Toplantıda konuşan Vali Orhan Düzgün, "Bir ilin kolay ulaşılabilir olması turizmde seçilmesi için çok önemli bir sebep. Diğer havayollarına Onur Air havayollarının katılması memnuniyet verici bir durum. Kayseri havalimanına 30 uçuş oluyor. Onur Air ile bu rakam daha da artacaktır. Ulaşım bakımından Kayseri havalimanının olması ciddi bir avantaj. İnşallah bu yıl başta Erciyes kayak merkezi olmak üzere Kayseri´ye ciddi sayıda turist gelmesini bekliyoruz. Onur Air havayollarının da Kayseri-İstanbul seferleri başlatması turistlerin ilimize gelmesi bakımından çok önemli. O açıdan inşallah bu yapılacak olan seferler inşallah şehrimize hayırlı olur" diye konuştu.
Onur Air Genel Müdür Yardımcısı İcra Kurul üyesi Orhan Sivrikaya ise, Onur Air havayolları 1992 yılında kurulmuştur. Onur Air olarak 22 uçak 7 bin 876 koltuk kapasitesine sahibiz. Atatürk havalimanı şartlarında yüzde 80 zamanında kalkış oranına sahibiz. Onur Air kendi bakım merkezine sahip Türk Hava Yollarından sonra 2. yerli taşıyıcı. 1,6 milyon yolcuyu 100 TL ücretin altında taşıyoruz. Bin 406 personelimiz var. Yılda 1 milyar TL´nin üzerinde ciromuz var" şeklinde konuştu.
(OD-Y)

18.10.2014 12:42:38 TSI

Google+ WhatsApp