25. Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden:

25. Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden:

25. Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden, terörün Türkiye’nin gelişmesini engelleyen en büyük faktör olduğunu söyleyerek, "Devam eden operasyonların sonucunda terörün kaynağı, uyuşturucu bataklığı ve terörün beslendiği alanların hepsi bitecek" dedi.
25. Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Terörün arkasında Türkiye’nin güçlü olmasını istemeyen birçok emperyalist güçlerin olduğu söyleyen Tekden, "Terör örgütüne karşı asla taviz vermeden Türkiye’nin bu operasyonu sonuna kadar götürmesi lazım. Zaten bu konudaki kararlılıkta onu gösteriyor. Toplum da bundan memnun. Tabi ki şehitlerimiz oluyor, onlara üzülüyoruz ama bunun karşılığında da Türkiye’nin bağımsızlaşması ve bu yönde gelişimini tamamlaması lazım. Bu ülke hepimizin, gerekirse canımızı vermeye hepimiz hazırız. Güneydoğu’daki olan olaylara bütün vatandaşımız dua ediyor, oradaki emniyet güçlerimiz için dua ediyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu sonuçlanacak, oradaki terörün kaynağı, uyuşturucu bataklığı, terörün beslendiği alanların hepsi bitecek. Burada çok sevindiğimiz bir olay var. Oradaki Kürt kardeşlerimiz terör örgütüne tavır almış durumda. Bu bizim için sevindirici bir şey. İnşallah bütün millet olarak Türkiye sınırları içerisindeki vatandaşlarımızla bir bütün olarak el birliğiyle terörü yeneceğiz" ifadelerini kullandı.
Milletvekilleri için hazırlanan dokunulmazlık fezlekeleri ile ilgili konuşan Tekden, "Maalesef Türkiye Büyük Millet Meclisi olup da Türkiye’ye ihanet eden, terör örgütüyle hareket eden veya Türkiye düşmanı bütün gruplarla birlikte olan insanlar var. Bunlar, insanı içine sindiremediği şeyler. Türk Milleti’nin de içine sindiremediği şey. Bu bakımdan bu insanların bir şekilde artık mahkeme huzuruna çıkabilmeleri lazım. Bu bakımdan özellikle teröre bulaşmış veya onlara yardım eden milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması için ne gerekiyorsa yapılmalı" şeklinde konuştu.
Batı ülkelerinin de bir gün terör örgütlerine destek vermemeleri gerektiğini anlayacağını dile getiren 25. Dönem AK Parti Kayseri Milletvekili Kemal Tekden, "Batı’nın her zaman gördüğümüz çifte standardı. Hiçbir zaman bizim yanımızda olmayacaklarını biliyoruz. Bu bakımdan onların lanetlemesiyle bir yere varmıyoruz, biz dik duruşumuzu devam ettireceğiz. Onlar bize bir gün muhtaç olacaklar ve bizim ne kadar terörün arasındaki fark gözetmemizin sebebini anlarlarsa, o gün biz de diyeceğiz ki Batı’ya; ‘Sizin de aklınız başınıza geldi.’ Çünkü PKK, İŞİD ve diğer terör örgütleri arasında hiçbir fark yok. Bunlar aynı kaynaklardan besleniyorlar, hiçbirinin ne İslam ile ne de insan hakları ile alakası var. tamamıyla gizli, dünya üzerinde birtakım kaos oluşturmak ve bundan faydalanmak isteyen, enerji kaynaklarına hakim olmak isteyen güçlerin işi. Batı da buna maalesef çifte standartla karşı çıkıyor. Bir gün onlar da anlayacaklar. Başlarına gelince hiçbir terör örgütüne destek verilmemesi gerektiğini anlayacaklar" diye konuştu.
Suriye’de dünya güçlerinin kendi aralarında aleni olmasa da savaş verdiklerini kaydeden Kemal Tekden, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ortadoğu’da güçlerin adeta bilek güreşi meydanı gibi oluşturuldu. Suriye de bunun bir parçası. Suriye’de dünya güçleri kendi aralarında aleni olmasa da savaş veriyorlar. Burada Avrupa ile Amerika arasında, Rusya ile diğer ülkeler arasında bilek güreşi devam ediyor. Biz haklı olarak oradaki halkın menfaatlerini savunmaya devam ediyoruz. Mağdur halkın ölmemesi; oradaki çocukların, kadınların, erkeklerin hiçbir olaya karışmamış, sadece vatanında olmaktan başka düşüncesi olmayan insanlar için büyük bir zulüm aracı. İnsan hakları diye batılıların aslında ne kadar bu konuda suni oldukları, yapay oldukları ortaya çıkıyor. Kesinlikle burada insan hakları diye bir şey yok, tamamen güçler savaşı var. Türkiye inşallah bu oyunları bir şekilde bozacak. İnşallah Türkiye lehine sonuçlanacak, arzumuz bu."

Google+ WhatsApp