2. Ünikop Spor Oyunları Voleybol Turnuvası Sona Erdi

KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (ÜNİKOP) tarafından ikincisi düzenlenen Spor Oyunları kapsamında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi´nde (KMÜ) gerçekleştirilen voleybol müsabakaları sona erdi. Vol

KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (ÜNİKOP) tarafından ikincisi düzenlenen Spor Oyunları kapsamında Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi´nde (KMÜ) gerçekleştirilen voleybol müsabakaları sona erdi.
Voleybol turnuvası final maçını öğrencilerin yanı sıra KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Halil Koçak da takip etti. Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi ev sahipliğinde Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Salonunda iki gün süren turnuva tamamlandı. Turnuva boyunca yapılan müsabakalar sonucunda Aksaray Üniversitesi birinci oldu. Selçuk Üniversitesi´nin ikinci olduğu müsabakalarda Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi de turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Niğde Üniversitesi ise dördüncü sırada yer aldı. Turnuvaya katılan takımlar ödüllerini KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, Genel Sekreter Ahmet Tüfekci ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Halil Koçak´ın elinden aldı. Takımlara ayrıca ÜNİKOP tarafından katılım belgesi verildi.
Ödül töreninin ardından konuşma yapan Rektör Sabri Gökmen, turnuvaya katılan tüm sporculara, antrenörlere ve hakemlere teşekkür ederek, "Biliyorsunuz ki Karaman, `Gelin tanış olalım. İşi kolay kılalım. Sevelim, sevilelim. Dünya kimseye kalmaz´ diyen Yunus Emre´nin memleketi. Dolayısıyla bu müsabakaların da bizlerin tanış olmamızı sağlayan fırsatlar olduğunu düşünen birisiyim. Bu tip etkinlikler düzenleyerek tanışmak, hoş görmek ve sevmek için tohumlar ekiyoruz ve bu tohumların filizlenmesini sağlıyoruz" dedi.
İnsanın olduğu her yerde rekabetin de olacağına dikkat çeken Gökmen, "Rekabetin olduğu her yerde dinamizm ve rekor vardır. Rekabetin olduğu yerde hepimiz birinci olmak ve ödülü almak isteriz. Fakat şundan emin olmalısınız ki benim gönlümde hepiniz birincisiniz. Önemli olan burada birinci olmak değil, buruda bu yarışa katılarak, bu güzelliği yaşamaktır. Hepinizi gönülden kutluyorum ve bundan sonraki yaşantınızda hepinize başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
(MD-AH-Y)

17.10.2014 12:10:10 TSI

Google+ WhatsApp