1000 polisle helikopter destekli operasyon

Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde helikopter destekli 1000 polisin katılımıyla geniş çaplı asayiş uygulaması yapıldı. Yapılan uygulamalara polis helikopteri de havadan destek verdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen asayiş operasyonuna terörle mücadele, narkotik suçlarla mücadele, mali suçlarla mücadele, kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele, özel harekât, çevik kuvvet ve trafik ekipleri olmak üzere 1000 polis destek verdi. Uygulama kapsamında önceden belirlenen noktalarda araç ve iş yerlerinde aramalar yapıldı. Polis ekiplerinin şüpheli kişilere yönelik Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yaptığı uygulamada, aranan şahıslar, silah ve bıçak taşıyan şüpheliler ile uyuşturucu satıcıları üzerinde duruldu.

Uygulamayı bizzat yöneten İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, yapılan çalışmalara dair bilgiler verdi. Çalışkan, "15 günde bir il genelinde genel bir uygulamamız var. Asayiş uygulaması. Bunları haftada bir değişik ilçelerimizde yapıyoruz. Bu hafta Küçükçekmece ilçesi Kanarya Mahallesi ağırlıklı bir uygulama yapacağız. Vatandaşımız huzurlu olsun, evlerinde güvende olsun. Sokaklarımızın sakin olması amacıyla yaptığımız bir asayiş uygulaması" dedi.  

Google+ WhatsApp