10 Bin Lira Bulunmazsa Engelli Aracı İçin Toplanan Para Heba Olacak

Balıkesir´in Ayvalık ilçesinde, engellilerin ihtiyacı olan liftli araç alımına destek olabilmek için sahnelenen ´Telefonla Şaka Olmaz´ adlı oyun beklenen ilgiyi görmedi. Engelliler için el ele verenle

Balıkesir´in Ayvalık ilçesinde, engellilerin ihtiyacı olan liftli araç alımına destek olabilmek için sahnelenen ´Telefonla Şaka Olmaz´ adlı oyun beklenen ilgiyi görmedi. Engelliler için el ele verenler, toplanması gereken 80 bin lira için 10 bin liraya daha ihtiyaç olduğunu, bunun bulunamaması halinde toplanan parananın heba olacağını söyledi.
Kültür ve Turizm Bakanlığı´nın maddi katkılarıyla sahnelenen 2 perdelik komedi oyunu "Telefonla Şaka Olmaz" seyirciyle buluştu.
Yıldırım Yanılmaz´ın yönetttiği oyun seyircileri kahkahaya boğdu. Davetlilerin yanı sıra dernek üyesi engellilerin de izlediği oyun beklenen ilgiyi görmedi.
Tiyatro Objektif oyuncuları, geçen yıldan bu yana ilçedeki engelliler için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi. Oyuncular, liftli aracın satın alınması için yıl başına kadar zaman kaldığını, aracın bedeli olan 80 bin liranın toplanamaması halinde bugüne kadar toplanan paranın Kızılay´a devredileceğini bildirdi.
BOED yöneticileri ise, "Tiyatro Objektif oyuncularıyla, ASD ve Sanat Fabrikası yöneticilerinin verdiği desteğe teşekkür ederiz. Liftli araç satın alma kampanyası için son günlere yaklaşıldı. 10 bin liralık bir destekle araç satın alınabilecek. Ayvalıklı hayırseverlerin yardımlarını bekliyoruz" diye konuştu.
(ŞK-AÇ-MŞ)

16.10.2014 16:33:00 TSI

Google+ WhatsApp