"Şimdi Sırada Lig Var"

"Şimdi Sırada Lig Var"

Galatasaray, Konya'da son iki sezonun 5. kupasını aldı. Beşiktaş maçı sonrası takımın dönüş uçağında da kupa sevinci devam ederken başkan Dursun Özbek ve Galatasaraylı yöneticiler mutluluklarını GSTV ekranlarında dile getirdiler.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Başkan seçildikten sonra 6 kupa vardı ve bunun 5'ini Galatasaray aldı" derken şöyle devam etti: "Taraftarlarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum. Hocamızı, futbolcu ve yönetici arkadaşlarımı kutluyorum. Bu kupaya ihtiyacımız vardı, Galatasaray'a hayırlı olsun. Müzemize bir kupa daha götürüyoruz. Oyuncularımızın ayaklarına sağlık. Bu moralle ligde de çok iyi neticeler alacağımızdan eminim. Şimdi sırada lig var..."

Galatasaray 2. Başkanı Cengiz Özyalçın:
Kazanmamızın mutluluğu başka bir şey. Geçen sene 3 kupanın ardından Fenerbahçe'ye karşı Turkiye Kupası'nı şimdi de Beşiktaş'a karşı Süper Kupa'yı kazandık. Basketbolda Avrupa kupası, voleybolda Avrupa ikinciliği kazandık. Bu bizim yaptıklarımızın ürünleri diye yorumluyorum.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Eşref Alaçayır:
Öncelikle Riekerink'i kutluyorum. Takımın sezon öncesi daha iyi çalıştığını gördük. Oyuncuları da kutluyorum. Kazanma azimlerini sahaya yansıttılar. Allah'ın hikmeti tüm golleri de biz attık. Herhalde bundan sonra da tüm maçlarda böyle oynayacaklardır. Başka türlü kabul etmiyoruz.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Nasuhi Sezgin:
Çok mutluyuz, alıştığımız şeyler bunlar. Mayıs'ta Antalya'dan dönerken Süper kupa'yı da kazanacağımızı söylemiştik. Şimdi bundan sonraki hedeflerimize yöneleceğiz. Turgay Şeren Sezonu'nda takımımızdan şampiyonluk istiyoruz.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya:
Tüm Galatasaraylılara hediye olsun. Kupayla başladık kupayla devam eder inşallah. Yeni transferlerimiz biraz daha alıştıktan sonra, takıma daha önemli katkı sağlayacaklar. İnşallah bu takım bu sene bu taraftara çok daha mutluluk yaşatacak.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Burçin Aslan:
Stresli oldu ama sonu güzel oldu. İstanbul'a elimiz dolu dönmek önemliydi. Oyuncularımızın hepsini tebrik ediyorum emekleri için. 120 dakika zor bir mücadeleydi. Ama sonunda kazanan biz olduk. Bizim için de önemli bir moral oldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu:
Otoriteler zor bir sezon geçirdiğimizi söylemişti. 3 kupanın 2 sini aldık. En kötü senemiz böyle olsun.

Google+ WhatsApp