"kayseri'nin Geleceğini Planlıyoruz"

"kayseri'nin Geleceğini Planlıyoruz"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin geleceği için bu şehirde yaşayan her kesimin görüşlerini almak üzere başlattığı yuvarlak masa toplantılarına devam ediyor. Yuvarlak Masa Toplantılarının ikincisi, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri ile yapıldı. Başkan Çelik, meclis üyelerine yapılan yatırım ve hizmetlerle ilgili bilgi vererek meclis üyelerinin görüş ve önerilerini aldı.
"İLÇELERİ KALKINDIRACAĞIZ"
1 Kasım seçimlerinin Kayseri’de sakin ve sıkıntısız geçtiğini belirterek seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisiyle sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bu haftadan itibaren ilçelerde yatırım toplantılarına başlayacaklarını belirtti. İlçelerde kaymakamlar, belediye başkanları, meclis üyeleri ve vatandaşlarla toplantılar yapacaklarını ifade eden Başkan Çelik, ilçeleri kalkındırmak ve insanlarımızı ilçelerinde yaşatmak için yapılması gerekenlere ilişkin görüş ve öneriler alacaklarını kaydetti.
"ŞEHİR İÇİN HERKESİN SÖYLEYECEĞİNİ DİKKATE ALIRIZ"
2. Yuvarlak Masa Toplantısında öncelikle Kayseri ile ilgili genel bir değerlendirme yapan, ardından da yapımı devam eden ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, ilçelere yapılan yatırımlarla ilgili de detaylı açıklamalar yaptı.
Şehrin geleceğine iz vuracak yatırımlar yapacaklarını vurgulayan Başkan Çelik, "Kentin geleceğini planlamamız gerekiyor. Bu kentte yaşayan herkesin söyleyeceklerini dikkate alacağız. Bu yüzden yuvarlak masa toplantıları yapıyoruz. 14 grupla toplantı yapacağız. Herkesin, her kesimin katkısını bekliyorum. Bu toplantılarda dile getirilecek tavsiyeleri değerlendirerek, uygulanabilir olanları hayata geçireceğiz. Siz meclis üyelerimizden ilçenizin ve şehrinizin geleceğine yön verecek projeler bekliyoruz" dedi.
Başkan Mustafa Çelik daha sonra görüş ve öneriler sunan meclis üyelerini dinledi ve ifade edilenleri tek tek not aldı.

Google+ WhatsApp