"İlçelerimizle Kol Kola Çalışıyoruz"

Başkan Çelik, Develi Belediyesi’ni ziyaret etti ve ilçede esnaf ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Develi’de esnaf ve vatandaşlarla görüştü. İlçe Belediye Başkanı Mehmet Cabbarı’ı da ziyaret eden Başkan Çelik, tüm ilçe belediyeleri ile kol kola çalıştıklarını söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Develi Sosyal Yaşam Merkezi’nde yaptığı incelemelerin ardından esnafları ziyaret etti. İlçe meydanında vatandaşlarla selamlaşan Başkan Çelik, daha sonra esnafları ziyaret ederek “Hayırlı İşler” temennisinde bulundu. Başkan Çelik’in esnaf ziyaretine Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar ile AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Durukan da katıldı.
 Esnaflarla ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çelik, bir oyuncakçıyı ziyareti sırasında iş yeri önünde bulunan çocuklara oyuncak hediye etti. Başkan Çelik, oyuncak tüfek isteyen çocuklara oyuncak da olsa silahla oyun yok diyerek farklı oyuncaklar verdi. Başkan Çelik, bir berberi ziyaretinde ise kısa süre bir çocuğun tıraşını yaptı.   
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar’ı da ziyaret etti. Ziyarette ilçede yapılan yatırımlarla ilgili bilgi alan Başkan Çelik, “Develi’ye ne zaman gelsek halkın yoğun ilgisiyle karşılaşıyoruz. Bu ilgi alakanın bir nedeni de belediyemizin yaptığı çalışmalar. İlçe belediyemiz o kadar güzel çalışma yapmış ki Develi’yi batıdaki birçok ilden dahi daha konforlu bir yer haline getirmiş. Develi, caddeleri, yeşil dokusu ve sosyal dokusu ile batıdaki birçok ille yarışır hale gelmiş. Burada zaten Büyükşehir ve ilçe belediyemiz birlikte hizmet ediyoruz. Kol kola vererek bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceğiz. Hizmet ettiğimiz hemşehrilerimizin mutluluğunu görünce şevkle çalışmayı sürdürüyoruz” dedi. 
BÜYÜKŞEHİR, DEVELİ’YE 120 MİLYON TL’LİK YATIRIM YAPTI”
Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da yapılan yatırımlara en büyük desteği Büyükşehir Belediyesi’nin verdiğini söyledi. Bütünşehir Yasası’nın ardından Büyükşehir Belediyesi’nin Develi’ye yaptığı yatırımın 120 milyon TL’yi bulduğunu dile getiren Cabbar, “Ne zaman bir şey istesek geri döndürmediniz. Biz de Develimizi daha güzel hale getirmek için sizlerin desteği ile çalışıyoruz. Bugüne kadar yaptıklarınız için hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Bütünşehir Yasası ile Büyükşehir Belediyesi’nce Develi’ye yapılan yatırım 120 milyon TL’yi aştı” diye konuştu.

Google+ WhatsApp