“Ellerinde kazanılmış seçim kaldı, bereket gitti”

“Ellerinde kazanılmış seçim kaldı, bereket gitti”

Saadet Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahmut Arıkan, Kayseri Cumhuriyet Meydanı’nda seçmenlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

 

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Arıkan, ekonomik sıkıntıların had safhaya ulaştığını ifade ederek, “Milletin mutfağı yangın yerine dönmüş durumda. Seçim çalışmaları için ziyaret ettiğimiz esnaf siftahsız dükkân kapatmaktan dert yanıyor. Birileri görmek istemese de ülkemizde çok derin ve büyük bir ekonomik kriz ortamı var. Bu kriz seçim çalışmaları yapan iktidar tarafından görmezden geliniyor. Vatandaşın durumu ortada ama her şeyi seçim kazanmak olanlar bunu göremiyor veya görmezden geliyor” diye konuştu.

Son dönemde çok konuşulan “94 Ruhuna Dönüş” konusuna da değinen Başkan adayı Mahmut Arıkan, “ AK Parti yolun sonuna geldi. Şimdi Cumhurbaşkanının mitinglerinde sıklıkla dile getirdiği 94 ruhuna dönebilirler mi? Dönemezler, keşke dönebilseler, ama ayarları bozuldu. Bünyelerine rant virüsü girdi ve rantı esas alan bir kesim yetişti. Ve bu süreç gösterdi ki, bir şeyin benzeri kendisi değildir. Bize benziyorlar ama biz değiller; yani aynı ruh kalmadı” dedi.

 

 

 

Google+ WhatsApp